ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Γράφτηκε από τον/την ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ on . Posted in Χωρίς Υπαγόρευση

«Ματ» ο Παπαγιάννης!
• Κίνηση – ματ έχουν κάνει οι διοργανωτές του Γύρου Λίμνης με τη συνεργασία που έχουν εγκαινιάσει με τον συμπατριώτη μας διάσημο γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη, ο οποίος θα φιλοτεχνήσει και φέτος τα μετάλλια του αγώνα.

Ωραία μετάλλια…

• Η αλήθεια είναι ότι τα μετάλλια που επιμελήθηκε ο Θεοδ. Παπαγιάννης τα προηγούμενα χρόνια για τον Γύρο υπήρξαν εκπληκτικά από αισθητικής άποψης και άκρως εντυπωσιακά, δίνοντας κίνητρο για να τρέξει κανείς στον αγώνα…

«Πινελιές» Ελλάδας…
• Ο διακεκριμένος γλύπτης έβαλε πάνω τους «πινελιές» Ελλάδας με θέματα που ταιριάζουν και στον αγώνα και στον τόπο μας και τα… έντυσε με τη δική του ιδιαίτερη ματιά! Αληθινά συλλεκτικά κομμάτια αυτά τα μετάλλια για κάθε δρομέα!
Κορυφαίος αγώνας…
• Ο φετινός ένατος κατά σειρά Γύρος Λίμνης θα είναι αναμφίβολα κορυφαίος ως διοργάνωση στον τομέα του και από άποψη συμμετοχής αθλητών και όσον αφορά στις παράπλευρες εκδηλώσεις που ακούμε ότι θα «κρύβουν» πολλές εκπλήξεις.

Ένα παράπονο...
• Ωστόσο, η στήλη έχει δεχθεί και κάποια παράπονα από Γιαννιώτες που σκέφτονται να τρέξουν κάποια απ’ τις διαδρομές του. Μας αναφέρουν ότι το αντίτιμο είναι υψηλό για την εποχή μας, που οι οικονομικές δυνατότητες του καθενός είναι περιορισμένες.

Υψηλό το αντίτιμο!..
• Στα 30 χλμ. το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 17 ευρώ για ατομικές και 15 ευρώ για ομαδικές δηλώσεις, ενώ στον αγώνα των 10 χλμ. τα αντίστοιχα ποσά είναι 12 και 10 ευρώ. Ομολογουμένως αρκετά υψηλές οι τιμές για την δύσκολη παρούσα συγκυρία…

Να αναπροσαρμόσουν…
• Θα προτείναμε λοιπόν στους διοργανωτές του Γύρου Λίμνης να τις αναπροσαρμόσουν προς τα κάτω, ακολουθώντας το παράδειγμα θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών του φετινού καλοκαιρού. Και 2 – 3 ευρώ να χαμηλώσουν οι χρεώσεις θα είναι σημαντικό για όσους σκέφτονται να τρέξουν στον αγώνα!

Αύριο οι «Αχαρνής»!
• Μιλώντας για παραστάσεις, αύριο έρχεται στα Γιάννενα και θα παρουσιαστεί στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. μία από τις καλύτερες της θερινής σεζόν, οι «Αχαρνής» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του εξαιρετικού Γιάννη Κακλέα.

Θετικές οι κριτικές…
• Οι «Αχαρνής» γυρίζουν αυτή την περίοδο όλη την Ελλάδα και οι κριτικές και τα σχόλια που αποσπά η παράσταση είναι άκρως θετικά! Παίζουν εξάλλου μερικοί απ’ τους καλύτερους ηθοποιούς της νέας γενιάς, με πρώτο και καλύτερο τον Β. Χαραλαμπόπουλο.

«Δυνατές» προπωλήσεις!
• Μεγάλη επιτυχία θα είναι οι «Αχαρνής» και στα Γιάννενα, όπως δείχνουν οι πολύ καλές προπωλήσεις που έχει κάνει ως τώρα η παράσταση. Όσοι πιστοί λοιπόν του καλού θεάτρου, σπεύσατε…

Έριξαν τις τιμές!..
• Εννοείται ότι κι εδώ υπήρξε αναπροσαρμογή τιμών, με τη γενική είσοδο να πέφτει στα 15 ευρώ και τη μειωμένη στα 12! Μην τρελαθούμε, ποιος θα δώσει σήμερα 18 ευρώ, δηλαδή ένα μεροκάματο έτσι όπως έχουμε καταλήξει, για να δει μια παράσταση, ακόμη κι αν είναι καλή!..

Φορτηγάκι, ζυγαριά…
• Τι πεπόνια, τι καρπούζια, απ’ όλα τα καλά έχει ο καλοκαιρινός… μπαξές και, για να φτάσουν στον καταναλωτή, αρκεί ένα φορτηγάκι, μία ζυγαριά και μία καλή στάση, ας πούμε στη Λιμνοπούλα που είναι πέρασμα!
Όσο για αποδείξεις, απόδοση ΦΠΑ κ.λ.π., αυτά δεν ισχύουν για όλους τους εμπόρους! Κάτι που συνέβαινε πάντα δηλαδή…

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.