ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ…
Και οι… Τσιπραίοι και ΣΙΑ λούζονται! Αλήθεια δεν καταλαβαίνουν τι καιρός διαβαίνει και ασχολούνται με τις εκλογές; Αποκλείεται. Το καταλαβαίνουν και πολύ καλά μάλιστα, αλλά επειδή είναι σίγουροι για την σοβαρότητα της Κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη συγκεκριμένα, μαζί με τους… ακραιφνείς αριστερούς και τους κηραλοιφάδες αμολάνε τις τζούρες τους. Καταλαβαίνουν και πολύ καλά μάλιστα ότι κανένας σοβαρός πολιτικός δεν είναι δυνατό να σκεφτεί εκλογές με μια πανδημία εν εξελίξει, έστω και στην κατηφόρα της αποδρομής της και έναν πόλεμο πολύ επικίνδυνο, επίσης εν εξελίξει με τον ανθρώπινο πόνο μπροστά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα! Όταν μάλιστα η κυβέρνηση έχει δεκατέσσερις ολόκληρους μήνες μπροστά της μέχρι να τελειώσει η θητεία της και οι δημοσκοπήσεις την ευνοούν θα ήταν τρέλα να πουν στο λαό ότι σκέφτονται να τον εγκαταλείψουν στην αβεβαιότητα, έστω και για λίγες μέρες, ώσπου να επαναβεβαιωθούν για την εμπιστοσύνη του! Επειδή αυτό είναι απολύτως βέβαιο ότι οι λαοί: συσπειρώνονται πάντα στις κρίσεις γύρω από τος κυβερνήτες τους, πολλώ δε μάλλον όταν αυτοί οι κυβερνήτες δείχνουν έμπρακτα την σοβαρότητά τους και την στιβαρότητά τους που αναγνωρίζονται διεθνώς.
Τους το… τσαμπουνάνε συνέχεια και σε όλους τους τόνους ότι ο λαός ανατριχιάζει ακόμα και στη σκέψη: Αν στις μεγάλες κρίσεις που υπήρξαν στα τρία προηγούμενα χρόνια κυβερνούσαν οι Τσιπραίοι και ΣΙΑ και όχι η πανηγυρικά εκλεγμένη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση που με τόση μαεστρία… υποδέχτηκε την φοβερή και θανατηφόρα πανδημία, που ισοπέδωνε υγειονομικά συστήματα πολύ προηγμένων χωρών και το κυριολεκτικά ανύπαρκτο δικό μας κατόρθωσε σε λίγο χρόνο και με την βοήθεια όλων των Ελλήνων να το οργανώσει και να το κάνει ικανό να δεχτεί έναν τέτοιο φόρτο. Η κυβέρνηση που οργάνωσε την σμπαραλιασμένη οικονομία, προκαλώντας τον θαυμασμό φίλων και εχθρών για την ανόρθωσή της.
Η κυβέρνηση που σε χρόνο ρεκόρ έκανε την Ελλάδα ηλεκτρονικά επαρκή ώστε ο επακολουθήσας εμβολιασμός να συναντήσει πλήρη και ζηλευτή οργάνωση. Η κυβέρνηση τέλος που ανταποκρίθηκε, με αρχή την «επίθεση» στον Έβρο, πλήρως εναντίον των Εθνικών κινδύνων και προικοδότησε την Ελλάδα με διεθνείς συμφωνίες και εξοπλισμούς που διασφαλίζουν την Εθνική κυριαρχία της πατρίδας.
ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ;
Στον αντίποδα αυτών των υπεύθυνων κυβερνητικών συμπεριφορών, για να μην πω μεγάλων επιτυχιών και… βάλουν τις φωνές, ποια ήταν η συμπεριφορά τους, ως αντιπολίτευση πλέον; Ήταν χειρότερη από αυτήν όταν κυβερνούσαν. Ήταν τελείως ανεύθυνη! Σε όλα τα μέτρα που έπαιρνε η Κυβέρνηση με την εισήγηση της μεγάλης επιτροπής των ειδικών επιστημόνων, εκείνοι ήταν… αντίθετοι! Τις περισσότερες φορές από την αρνητική φόρα τους, αρνούνταν σε λίγες μόνο μέρες και τις δικές τους αρνήσεις γινόμενοι καταγέλαστοι. Έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν και την ίδια την επιστημονική επιτροπή ζητώντας να δημιουργηθεί νέα με… κομματικά κριτήρια πρωτοτυπώντας σε ολόκληρο τον κόσμο! Αμφισβήτησαν την ύπαρξη των εμβολίων, ζητούσαν να δοθούν οι διεθνείς πατέντες στις ελληνικές φαρμακευτικές εταιρίες για την παρασκευή τους, πράγμα που οι ίδιες εταιρίες αρνήθηκαν ότι μπορούν, ζήτησαν την προμήθεια εμβολίων, που δεν είχαν εγκριθεί υπό την Ε.Ε, ύστερα αμφισβήτησαν την αποτελεσματικότητα και την αξία των εμβολίων, ενώ οι ίδιοι εμβολιάστηκαν από τους πρώτους, μέχρις ότου να εμφανιστεί το διεθνές… γελοίο «αντιεμβολιαστικό κίνημα», το οποίο με μισόλογα υποστήριξαν, είναι αλήθεια, αρκετά αποτελεσματικά. Τα λαμβανόμενα μέτρα τορπίλισαν παντοιοτρόπως, με διάφορες δικαιολογίες, όπως επετείους (Πρωτομαγιά), απεργία πείνας Κουφοντίνα, συγκεντρώσεις, κλπ. κλπ. Η περίοδος Τουρισμού πέτυχε απόλυτα με συνέπεια να έχουμε σημαντική οικονομική ανάκαμψη, ώσπου επί τέλους με την έλευση της μετάλλαξης όμικρον (Ο) βρέθηκε, με τα καμώματά τους, σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού ανεμβολίαστο με τα γνωστά αποτελέσματα.
Φταίει ο Μητσοτάκης, όπως φταίει και με την διεθνή ακρίβεια από την ενεργειακή κρίση, απότοκο του επιθετικού πολέμου του Πούτιν στην Ουκρανία. Και γι’ αυτόν ακόμα παίρνουν… «ταξική» θέση εναντίον των ιμπεριαλιστών και όχι του επιτιθέντος! Αν με αυτές τις συμπεριφορές περιμένουν να τους ψηφίσει ο λαός όταν γίνουν εκλογές, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ας φροντίσουν, όπως όλοι οι λαοί της οικουμένης να ταχτούν ενάντια των τρελών και του ανθρώπινου πόνου, έχουν λίγο χρόνο ακόμα.
Γι - Πας