ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΣ… Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ
Άφωνοι μένουμε οι κάτι παραπάνω από μισοί Έλληνες με τα καμώματα των κάτι παρακάτω από τους μισούς! Και τι δεν έκανε η Κυβέρνηση για να πείσει ολόκληρο τον πληθυσμό να εμβολιαστεί εναντίον της θανατηφόρου και οικονομοκτόνου πανδημίας. Κατ’ αρχήν συντάχτηκε απολύτως με την Ε.Ε. για την προμήθεια των εμβολίων με τις πιο σίγουρες και ενδεδειγμένες προϋποθέσεις και προδιαγραφές. Ύστερα χώρισε τον πληθυσμό σε ομάδες για την προτεραιότητα, η οποία τηρήθηκε όσο σε κανένα από τα πιο προηγμένα κράτη της Ευρώπης. Και τέλος δημιούργησε τέλεια εμβολιαστικά κέντρα, όπου ειδοποιούνταν να προσέλθουν ηλεκτρονικά οι προγραμματισμένοι για τον εμβολιασμό, χωρίς ουρές και παρατράγουδα.
Φυσικά βέβαια δεν παρέλειψε από τον εμβολιασμό, βαρέως πάσχοντες και κατάκοιτους, όπως και κατοίκους μικρών απομονωμένων νησιών.
Όλα πήγαιναν ρολόι και οι άλλοι Ευρωπαίοι είχαν την Ελλάδα σαν παράδειγμα προγραμματισμού. Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να… στραβώνουν. Κόμματα και συνδικαλιστές αγνόησαν τους κανόνες, διάφοροι άλλοι άσχετοι διέσπειραν φήμες και έκαναν τους Έλληνες να ταχθούν με το παγκόσμιο… αντιεμβολιαστικό κίνημα, των «παλαβών» και των συνομωσιολόγων. Εκεί βρήκαν ευκαιρία να εμφανιστούν και οι… «άφαντοι» ακροδεξιοί, οι παλαβοπαπάδες, οι Σώρρηδες και άλλες ομαδούλες που δυστυχώς παρέσυραν και μια μερίδα νουνεχών.
Τα κόμματα όλα βρήκαν ευκαιρία για αντιπολίτευση και κατηγορούν την κυβέρνηση ότι δεν… κατόρθωσε να πείσει τον λαό να εμβολιαστεί. Πώς όμως; Αυτό δεν το λένε. Όταν κάθε μέρα υπάρχουν 2-3 χιλιάδες κρούσματα και 30-40 θάνατοι 95-98% αποκλειστικά ανεμβολίαστων!
Είναι τόσο απλό. Οι ανεμβολίαστοι επιλέγουν να εμβολιαστούν κατ’ ευθείαν από τον θανατηφόρο ιό και όχι από τα… «ύποπτα» εμβόλια. Αυτό πλέον δεν τους το αλλάζει κανείς. Εγωιστικά δεν πείθονται ότι αυτός ο «εμβολιασμός» είναι τρομερά θανατηφόρος και αφήνει περισσότερα κουσούρια.
Δημοκρατία έχουμε αυτοί επιλέγουν, μόνο που οι κανονικά εμβολιασμένοι δεν τους χρωστάνε τίποτε. Εμπρός λοιπόν ανεμβολίαστοι, σύρτε τον χορό του Ζαλόγγου μόνοι σας!
Η 3η ΔΟΣΗ!..
Βρισκόμενος τον προηγούμενο μήνα στο Βερολίνο, έτυχε να συναντήσω σε ένα «τραπέζι» σε εσωτερικό χώρο, όπου όλοι είμασταν εμβολιασμένοι, τον Γεν. Διευθυντή των κεντρικών Νοσοκομείων του Βερολίνου. Έναν πολύ νεώτερό μου φυσικά, αλλά θηριώδη Γερμαναρά. Εκείνος μου φώναξε από την άλλη άκρη θριαμβευτικά ότι έκανε την 3η δόση του «BioNTech», που είναι ο… «σέμπρος» στην Ευρώπη της «Pfizer». Του απάντησα ότι δεν έχει αρχίσει στην Ελλάδα ακόμα η 3η δόση και ότι ακούγεται πως μόλις επιστρέψω στην Ελλάδα και… λόγω του νεαρού της ηλικίας μου θα είμαι εκ των πρώτων που θα την κάνω.
Πράγματι στις 8-10-2021 προγραμματισμένος και ιντερνετικά ειδοποιημένος ξαναπήγα στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», όπου με την ίδια τάξη, την ίδια προθυμία και την ίδια ευγένεια υποβλήθηκα στην 3η δόση του ίδιου εμβολίου (Pfizer) με το οποίο είχα εμβολιαστεί τις προηγούμενες δύο δόσεις. Υποθέτω ότι, όπως και τις άλλες δύο φορές, δεν πρόκειται να έχω κάποια παρενέργεια. Ούτε… τσιπάκια από την Αμερικανο-Εβραϊκή συνομωσία, ούτε και αυτή τη φορά να αισθανθώ ότι θα πρέπει να απομακρυνθώ από την ορθόδοξη χριστιανική μου πίστη και ούτε να βγάλω… κάτι αφύσικο στο σώμα μου (όγκους, μαστούς, κλπ., κλπ.)! Αντίθετα, θέλω ν’ απολαύσω όλες τις ελευθερίες που μου δίνει το εμβόλιο. Όλα καλά, όπως με όλα τα εμβόλια της ζωής μου από το πρώτο της ευλογιάς, μέχρις όλα εκείνα που υποχρεώθηκα να κάνω, ταξιδεύοντας το 1980 στην Άπω Ανατολή.
Μόνο το 1949, πηγαίνοντας εκείνα τα δύσκολα χρόνια στην Αθήνα, για να δώσω εξετάσεις στην ιατρική δεν μου είχε πει κανένας να κάνω το αντιτυφικό εμβόλιο και την πάτησα κι αρρώστησα, εμβολιασθείς έκτοτε δια βίου. Κόντεψα όμως να πεθάνω στα 19 μου χρόνια και από τότε, προτού ακόμα γίνω γιατρός, κατάλαβα ότι το εμβόλιο είναι… παρασάγγας προτιμότερο από τη νόσηση.
Έγινα γιατρός, άσκησα το λειτούργημα της επιστήμης αυτής για πολλά χρόνια και διαπίστωσα… ιδίοις όμμασι τα τεκταινόμενα στον ανθρώπινο οργανισμό. Ας μην παρασυρόμαστε από αστειότητες!

Γι - Πας