ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΤΑ… ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ!

Άξαφνα μέσα στον ορυμαγδό των Πετσίτηδων, των Ξεπαπαδάκηδων, των Αρτεμίουδων και φυσικά των απαραίτητων… Παππάδων ξεσπάει το «μισό» σκάνδαλο «Novartis», που είχε πολυδιαφημιστεί ως το μεγαλύτερο από κτήσεως Ελληνικού Κράτους…
Μία γνωστή και μη εξαιρετέα κουκουλωμένη μάρτυρας κατέθεσε ότι… θεωρεί με… βεβαιότητα ότι ο κ. Λοβέρδος τα έπιασε μετρητά «διακόσια χιλιάρικα» από κάποιον της προαναφερθείσας εταιρίας. Ούτε είδε, ούτε άκουσε, απλά θεωρεί ότι, κλπ.
Και ενώ ο κ. Λοβέρδος είχε δώσει τις εξηγήσεις στην Βουλή, όταν είχε περάσει από εκεί η υπόθεση, τώρα μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, καλείται να αρθεί η βουλευτική του ασυλία για να πάει στην εισαγγελία να τις… ξαναδώσει!
Είμαστε καλά; Το «μεγαλύτερο σκάνδαλο» όλων των εποχών, ειπωμένο από έναν τέως εισαγγελέα, τέως υπουργό Δικαιοσύνης και τέως Δ/τή της Ε.Υ.Π., αφορά στο ότι κάποια κουκουλωμενη μάρτυς θεωρεί η ίδια ότι… κλπ. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο βεβαιωμένο από την ίδια τη δικογραφία, και αυτό είναι όλο;
Όπως κάποιος είχε ακούσει τον καλόγερο του… Βατοπαιδίου να τηλεφωνεί σε κάποιον… Γιάννη! Πέθανε ο δύστυχος πριν δικαιωθεί!
Κατά τύχη ο κ. Λοβέρδος είναι ένα εκ των πλέον σημαινόντων στελεχών του Κιν.Αλ., το οποίο ο κ. Τσίπρας μέσα στην πλήρη απόγνωσή του, προσπαθεί να διαλύσει, ώστε οι ψηφοφόροι του να τον συνδράμουν, ώστε να συγκρατηθεί από την δημοσκοπική κατηφόρα, στην οποία πορεύεται.
Η κυρία Εισαγγελέας, κατά την άποψή μου, κάνοντας την δουλειά της, ορθώς καλεί τον κ. Λοβέρδο για να δώσει τις εξηγήσεις του, που είναι πασιφανείς και να κλείσει την υπόθεση.
Από την μεριά όμως του κ. Λοβέρδου ελέγχεται η εισαγγελέας για τον «μεθοδευμένο», όπως δείχνουν τα πράγματα, χρόνο που αποφάσισε, εν γνώσει της, να… «κλείσει» αυτήν την υπόθεση.
Ο κ. Λοβέρδος επομένως επίσης ορθώς και υπερασπιζόμενος την τιμή του και την πολιτική του υπόσταση θα στραφεί τόσο εναντίον της «μάρτυρος», που δεν στηρίζει με στοιχεία, μια τόσο σοβαρή κατηγορία, έχοντας ο ίδιος σωρείαν μαρτύρων και στοιχείων, αλλά και της εισαγγελέως για τον τρόπο και τον χρόνο. Και εδώ ασφαλώς η Δικαιοσύνη η τυφλή και αδέκαστη, θα κάνει τη δουλειά της και τότε ασφαλώς θα αποκαλυφθούν και οι ηθικοί αυτουργοί, τόσο της «μάρτυρος», όσο και της εισαγγελέως, πιθανώς.
Σ’ εμάς, τον λαό, αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί είναι πασιφανείς και επιτέλους κάποτε θα πρέπει να τιμωρούνται αυστηρότατα, αν θέλουμε να λειτουργεί το Κράτος. Αλλιώς… Κουκουλωνόμαστε, λέμε κοτσάνες, κι όποιον πάρει ο χάρος!
Πώς εμείς, ο λαός, να δώσουμε βάση σε όσα μας λένε αυτοί, οι οποίοι είναι μπλεγμένοι μέχρι το λαιμό στις καραμπινάτες παρατυπίες, για να μην πω κάτι άλλο, να βγαίνουν με αυτό το αλαζονικό ύφος και να μας κουνάνε τα δάχτυλα, αντί να τα βάλουν εκεί που ξέρουν;
Είδαμε προ ημερών, στην απέλπιδα προσπάθεια του Γαλατσίου να μαζεύονται τα κατακάθια της προοδευτικοσύνης για να ενισχύσουν τον παραπαίοντα ΣΥΡΙΖΑ.
Ως γνωστόν «ίζημα» είναι η υπερβολική ποσότητα μιας ουσίας που δεν είναι δυνατό να διαλυθεί στην ποσότητα του νερού που ρίχτηκε. Ενώ κατακάθι είναι ό,τι άχρηστο και αδιάλυτο ρίχτηκε μέσα στο νερό πάσης ανομοιότητος και κατακάθεται ως απορριπτέο συστατικό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν απορρίπτει αυτήν την «σαλαμούρα», επειδή έχει ανάγκη την ποσότητά της και ιδού το αποτέλεσμα: Τζουμάκας, Μπίστης, Ραγκούσης, Κουντουρά, Λάμπρου (των τρομοκρατών), Κουίκ και δεν συμμαζεύεται. Τρέξε κόσμε μακριά δηλαδή!

ΚΑΙ ΟΙ… ΚΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ!
Εδώ που τα λέμε όταν οι επιλογές γίνονται μέσα στον ίδιο το λαό, τον Ελληνικό, δεν είναι δυνατό να μην τρέχουν να παρεισφρήσουν τέτοια «μπουμπούκια» και στην άλλη πλευρά, αυτήν που σήμερα πρόκειται εκ των πραγμάτων να κληθεί να ανορθώσει τα ερείπια τα οποία δημιούργησε η τετραετία –της τη χαρίζουμε να είναι πλήρης μέχρι τον Οκτώβρη του 2019- της… παρθενικής διακυβέρνησης της ατόφιας αριστεράς. Της αριστεράς της αντίστασης, μέχρι των οποιονδήποτε ακραίων κινημάτων της αναρχίας, της «βέρας», της πλήρους αναρχίας!
Και η μεν πρώτη, η αριστερά της αντίστασης, με οδύνη και δάκρυα στα μάτια (Θεοδωράκης «Μίκης», Γλέζος, κλπ., κλπ.) παρακολουθεί το κατάντημα, όλων εκείνων, για τα οποία τόσα χρόνια αγωνίστηκε, ενώ η δεύτερη, αυτή της αναρχίας και του ετσιθελισμού, εξακολουθεί ακόμα να γκρεμίζει ό,τι έχει μείνει όρθιο από αυτό το Κράτος, που είχε στηθεί και υπηρετούσε, έστω και όχι τόσο καλά, τον Ελληνικό λαό, που εξακολουθούσε παρά ταύτα να δίνει ακτίνες φωτός σε ολόκληρη την οικουμένη.
Αυτές τις ακτίνες ζήλευαν «μεγάλοι» και «μικροί» και προσπάθησαν σε αυτήν την τετραετία της αριστεράς, να σβήσουν οριστικά! Με τους… Κουφοντίνες και τους νοσταλγούς και συνομιλητές του, οι οποίοι επιλέχτηκαν για την Ευρωβουλή!
Σε κάθε αλλαγή όμως που εμφανώς προβλέπεται, διάφοροι, μη έχοντες κανένα υπόβαθρο προσφεύγουν για «στέγη» στον… πιθανολογούμενο νικητή και ορισμένοι τα… καταφέρνουν, όπως κάποιοι «παρλαπίπες». Όποιος όμως λέει πολλά, λέει και πολλές κοτσάνες!
Το Ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. περιλαμβάνει πραγματικά αστέρια της εξελισσόμενης κοινωνίας, της πολιτικής και του πνεύματος και ο σταυρός προτίμησης θα κάνει τη δουλειά του.
Εδώ τοπικά ενοχλεί έντονα μία φημολογούμενη, γνωστή από το παρελθόν, υποψηφιότητα ενός τέτοιου πραγματικού… γυρολόγου. Ας μην αφεθή και αυτή για την διαδικασία του σταυρού προτίμησης. Είναι τόσο φανερή!
Γι - Πας