ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΑΣΥΔΟΣΙΑ!

Όταν παλιότερα αντικρύζαμε αυτές τις καταστροφές, στα πνευματικά μας Ιδρύματα και σε ό,τι πιο όμορφο διαθέτει η πατρίδα μας, στην πρωτεύουσά της και στις μεγάλες πόλεις της, ιδιαίτερα σ’ εκείνες που διαθέτουν Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, λέγαμε και πιστεύαμε ότι πρόκειται για... άγνωστους «κουκουλοφόρους», οι οποίοι εκτρέφονται και διαβιούν στα αριστερότερα παρακλάδια της αριστεράς – και όχι από φοιτητές σπουδάζοντες.
Είχαν κάψει ολόκληρο το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, είχαν καταστρέψει σημαντικές αίθουσες του Κεντρικού Πανεπιστημίου, στην ομώνυμη οδό της Αθήνας και με συνεχείς προσπάθειες, ζηλευτές για την συνέπειά τους, κατέστρεφαν συνεχώς μάρμαρα και κτίρια των κεντρικών οδών της Αθήνας, με αποκορύφωμα το «ψυχρό» κάψιμο του νεοκλασικού μιας τράπεζας με τρεις αθώους νεκρούς και ένα αγέννητο έμβρυο, καθώς επίσης τον εμβληματικό πανέμορφο κινηματογράφο «Αττικόν» της οδού Σταδίου. Αλήθεια, τύψεις δεν υπάρχουν;
Η πανέμορφη και σφύζουσα από ζωή αυτή οδός, έγινε τώρα ένα αποκρουστικό απλό «διάβα»! Αυτά σαν ένα μικρό δείγμα όσον αφορά στην πρωτεύουσα, την Αθήνα μας.
Θα έλεγε κάποιος ότι αυτά τα «αριστερά» νιάτα κάποτε θα ξεθύμαιναν, ίσως μεγαλώνοντας οι εκπρόσωποι εκείνης της εποχής και πιθανόν κατατρυχόμενοι από τις τύψεις τους για όλες αυτές τις καταστροφές, οι οποίες δυστυχώς ακόμα υπάρχουν ακέραιες. Όπως υπάρχει και η αποτρόπαια μνήμη του καψίματος της Ελληνικής Σημαίας από... υποτίθεται Έλληνες! Οι Τούρκοι στην Κύπρο εκτέλεσαν στην ψύχρα με το πιστόλι ενός ανώτερου αξιωματικού έναν νέο, που απλά προσπάθησε να υποστείλει την σημαία τους και δήλωσαν διά της Πρωθυπουργού τους αμετανόητοι γι’ αυτήν την καταφανή δολοφονία. Όποιος το ξανακάνει...
Και νάσου τώρα, στην εποχή που ο Ελληνικός λαός έδωσε την ευκαιρία στην αριστερά να κυβερνήσει, υποστηριζόμενη από ένα μικρό κομμάτι της... άκρας δεξιάς, να επέρχονται οι ίδιες καταστροφές από τα ίδια προφανώς πρόσωπα κουκουλοφόρων. Θα μου πείτε: Γιατί η κουκούλα; Απλούστατα, επειδή καλύπτει τα πρόσωπα δειλών και ανάνδρων, ιδιαίτερα δε εκείνων που προσπάθησαν, ως έθιμο πια, να κάψουν την Ελληνική Σημαία. Ευτυχώς η μεταμφίεσή τους έμοιαζε με αυτή των γουρουνιών και υποθέτει κάποιος, ότι με την μεταμφίεση δεν έκρυψαν και κάτι το... διαφορετικό! Άλλωστε τρόμαξαν μπροστά στον «Αίαντα»! Αφήνοντας όμως τους σαρκασμούς θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από το δείγμα των «συλλήψεων» αποδείχτηκε η ταυτότητα ορισμένων από αυτά τα ανθρωπόμορφα ζώα, που καταστρέφουν απλά και μόνο για την καταστροφή, πράγματα, για τα οποία πληρώνει ο Ελληνικός λαός, πεινώντας, από το υστέρημά του. Και υποθέτω ότι τα βιογραφικά τους δεν ανήκουν σε φοιτητές αλλά θα ανήκουν σε πρόσωπα αποτυχημένα και ανίκανα να σπουδάσουν στις αίθουσες που καταστρέφουν με τόση μανία. Ακόμα και τις τουαλέτες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, μη γνωρίζοντας τι καταστρέφουν σαν ζώα που είναι! Ας με συγχωρήσουν τα ζωάκια. Και κάτι άλλο: Ένας μικρός, αλλά σημαντικός αριθμός τους ανήκει σε μετανάστες! Μία η λύση: Η άμεση απέλασή τους με έξοδά μας στους τόπους από όπου προέρχονται! Να πολεμήσουν εκεί, αν τους βαστάει!
Δυστυχώς και αυτή τη φορά οι αριστεροί, υπεύθυνοι τώρα για την διακυβέρνηση της χώρας, τους περιθάλπτουν εν... ονόματι της Δημοκρατίας. Αυτό το παραμύθι θα πρέπει κάποτε να τελειώνει. Οι μπαχαλάκηδες δεν είναι ανίκητοι. Είναι απλά ζωντόβολα που προστατεύονται με απολύτως αδικαιολόγητο τρόπο και όταν αντιληφθούν ότι το Κράτος, που είναι υπεύθυνο απέναντι στην συντριπτική πλειοψηφία του λαού, δεν είναι διατεθειμένο να δεχθεί τα καταστροφικά τερτίπια τους θα μαζευτούν στο θρασύδειλο καβούκι τους. Αυτή είναι η Δημοκρατία η οποία προασπίζει την ελευθερία των πολλών και πατάσει αμείλικτα την τυρανία των ολίγων, μη παρέχοντάς τους «άσυλο... σε ιερούς χώρους!

ΟΙ... ΒΕΖΥΡΗΔΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!
Είναι γνωστό το ανατολίτικο, κατά το οποίο, όταν ο Βεζύρης ειδοποιούσε τον Σουλτάνο για τη δυσφορία του λαού από την φορομπηχτική πολιτική του, εκείνος έδινε εντολή για περισσότερους φόρους και κάποια στιγμή ο λαός ειδοποιήθηκε ότι, αν συνεχίσει να δυσφορεί θα έρθει τέτοιος φόρος, που δεν τον έχει φανταστεί. Άξαφνα ο Σουλτάνος είπε: Θα το σκεφτώ για τον τελευταίο φόρο! Ο λαός ζούσε στην αγωνία για την απόφαση κι ο Σουλτάνος είπε: Όχι δεν θα βάλω ΚΑΙ αυτόν το φόρο, κλείνοντας το μάτι στο Βεζύρη να τα μαζέψει με άλλους... τρόπους. Ο λαός ανακουφίστηκε και ο Βεζύρης μετέφερε ότι όλοι... κάνουν κολοτούμπες, ορκιζόμενοι στο όνομα του Πατισάχ!
Τέτοια εικόνα του πανηγυρίζοντος λαού ορκιζόμενου στο όνομά του, επειδή δεν θα εφαρμοστεί η... αποφασισμένη και ψηφισμένη περικοπή των συντάξεων, οραματίστηκε και ο κ. Τσίπρας για τον εαυτό του! Ένα δείγμα αυτών των... πανηγυρισμών το πήρε με την αντιπροσωπεία του –ο ίδιος δεν τόλμησε- που έστειλε στο Πολυτεχνείο και στην πορεία εναντίον των... Αμερικάνων!
Είναι πρόσφατη βλέπετε η φανερή επιβολή από αυτούς στον κ. Τσίπρα και τους περί αυτόν της «προδοτικής», όπως την αισθάνθηκε ο λαός, συμφωνίας των Πρεσπών. Και είναι επίσης πρόσφατο το... τουμπεκί ψιλοκομμένο, του κ. Τσίπρα και των περί αυτόν στα όσα αισχρά εκστόμισε και έκανε ο Έντι Ράμα, εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, μετά την «Χολλυγουντιανή» δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κατσίφα. Τόσο αισχρά!
Ο λαός πλέον, εν όψει των, κάτω από ένα χρόνο πια, επερχομένων εκλογών τα μαζεύει όλα ένα-ένα, όπως και τις τελευταίες καταστροφές στα Πολυτεχνεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και αλλού από τα χαϊδεμένα του ΣΥΡΙΖΑ «παιδιά», όπως περίτρανα έδειξε το «δείγμα» από τις λιγοστές συλλήψεις που έγιναν και για τις οποίες καταστροφές οι κυβερνητικοί αρκέστηκαν να πουν ότι ήταν λιγότερες από άλλες φορές! Αυτό το... δούλεμα δεν πιάνει πλέον!
Γι - Πας