ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΤΟ... ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!
Χρειάστηκε να γίνει το «δράμα» του Παρισιού, όπου οι Τζιχαντιστές, διαπράττοντας το σφάλμα που θα σφραγίσει την εξαφάνισή τους από προσώπου γης, σκότωσαν εκ προθέσεως 130 και βάλε αθώους νέους κυρίως πολίτες, που απολάμβαναν μια συναυλία ή το φαγητό τους ή την κουβεντούλα τους, οι οποίο για κανέναν λόγο δεν αποτελούσαν «στόχο», ούτε βρέθηκαν κοντά σε κάποιο «στόχο» των Τζιχαντιστών και ούτε τους προκάλεσαν με κάποια αναφορά τους στον «Προφητη» τους, για να ξυπνήσει επιτέλους η ηγεσία της Δυτικής Ευρώπης αλλά και της Ανατολής, μια και δεν είχαν περάσει πολλές μέρες, αφ’ ότου άλλοι 230 αθώοι βρήκαν το θάνατο στην επιστροφή τους με αεροπλάνο από ευτυχισμένες διακοπές.
Μέχρι τότε... «κάποιοι» θεώρησαν ότι έπρεπε να ξεμπλέξουν με τον δικτάτορα της Συρίας, όπως είχαν ξεμπλέξει με παρόμοιούς του του Ιράκ ή της Λιβύης και φανερά ή κρυφά τροφοδοτούσαν με χρήμα και όπλα διάφορους φανατικούς, αρκεί να τους έκαναν την... βρώμικη δουλειά. Τώρα αυτοί οι «φανατικοί», πάνοπλοι και πάμπλουτοι από τις... προσφορές, αποφάσισαν εις το όνομα του «Αλλάχ» να ιδρύσουν ένα «Κράτος Φανατικών» και να κηρύξουν «Ιερό Πόλεμο» εναντίον της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας!
Οι πρόσκαιρες αρχικές επιτυχίες τους, βρήκαν ευήκοα ώτα σε όλους τους αντιεξουσιαστικούς και αντιδημοκρατικούς κύκλους κυρίως της Ευρώπης, δυστυχως όχι αποκλειστικά Μουσουλμάνων αλλά και οποιονδήποτε άθεων, τους οποίους εύκολα προσηλύτισαν και τους χρησιμοποιούν εναντίον πάσης εξουσίας, αλλά κυρίως τεναντίον της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, όπως απέδειξαν οι ελευταίες βδελυρές και απάνθρωπες επιθέσεις. Αυτές οι επιθέσεις θεωρώ ότι αποτελούν απέλπιδες σπασμωδικές κινήσεις ατόμων στριμωγμένων και «αφιονισμένων παντοιοτρόπως», οι οποίες δεν είναι δυνατό να έχουν σχέση με καμία θρησκεία και κανέναν Αλλάχ, ο οποίος «πραγματικά είναι Μεγάλος» για τους οπαδούς της θρησκείας, που πιστεύει σε αυτόν και ο οποίος είναι βέβαιο ότι δεν είναι δυνατό να παροτρύνει σε δολοφονίες αθώων νέων ανεξάρτητα από την θρησκεία τους - ακόμα και πιστών του Αλλάχ - που παρακολουθούν μία συναυλία ή τρώνε ή πίνουν τον καφέ τους. Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει απολύτως αντιληπτό πρωταρχικά από τους πραγματικούς Μουσουλμάνους, τους ήσυχους, τους οικογενειάρχες, τους πιστούς προσευχόμενους της θρησκείας τους. Αυτοί πρώτοι θα πρέπει να θεωρούν προσβολή για τον Αλλάχ και για τον Προφήτη τους όλα αυτά τα στυγερά εγκλήματα, που οι φανατικοί διαπράττουν στο όνομά τους τάχα με προσμονή ανταμοιβής ουρανόθεν! Τότε πραγματικά αυτοί οι... περίεργοι στυγεροί δολοφόνοι δεν θα έχουν καμία τύχη, αρκεί και οι... χρηματοδότες τους να βάλουν μυαλό.

ΑΣ... «ΠΙΣΤΡΩΘΟΥΝ»!
Όταν ο υπέργηρος Κωνσταντίνος Καραμανλής ρωτήθηκε από δημοσιογράφους τι συμβούλεψε τον νεοεκλεγέντα στην αρχηγία της Ν.Δ. νεαρό ανεψιό του Κώστα Καραμανλή, που τον επισκέφτηκε, απάντησε όπως πάντα, λακωνικά: «Η πολιτική δεν γίνεται με συμβουλές»! Δηλαδή: Ή τόχεις ή δεν τόχεις. Μου ήρθε τώρα στο νου η φράση αυτή, απόφθεγμα, του μεγάλου πολιτικού με αφορμή τις αλληλοσυμβουλές των τεσσάρων υποψηφίων για την αρχηγία της Ν.Δ. ύστερα από το μεγάλο φιάσκο, της αποτυχίας διεξαγωγής μιας ψηφοφορίας από μία... φτηνιάρικη και «εξειδικευμένη» σε αυτά εταιρία, την οποία και οι τέσσερες αποδέχτηκαν. Δικαίως ο ένας εξ αυτών θεωρεί ότι γι’ αυτή την... αποτυχία θα πρέπει να αναζητηθεί... και τεχνικός «δόλος», διότι όλοι μας γνωρίζουμε αυτήν την εποχή ότι αν την δουλειά αυτή την ανέθεταν σε κάποιο από τα... εγγονάκια μας, τα οποία παίζουν με τόση ευχέρεια με αυτά τα σύγχρονα μηχανήματα του... «διαβόλου», θα την είχαν φέρει σε πέρας με ευχέρεια! Συνεπώς, αντί να κατατρύχονται και οι τέσσερις σε αλληλοκατηγορίες και.. «συμβουλές», καλό θα ήταν να «πιστρωθούν» και να τελειώνουν το γρηγορότερο με αυτήν την ιστορία που παρατράβηξε. Παρατράβηξε πάρα πολύ και θα πρέπει να γνωρίζουν και οι τέσσερις ότι η Ν.Δ. δεν έχει ανάγκη κανενός «ιδιοκτήτη» επειδή ανήκει στον λαό της που απέδειξε επανειλλημένα σε πολλούς επίδοξους «ιδιοκτήτες» ότι δεν παραχωρείται. Ας μην ξερογλείφονται! Η Ν.Δ. δεν είναι ΠΑΣΟΚ για να διασπαστεί. Εκεί... αλλιώς έχουν συνηθίσει. Ας το καταλάβουν όλοι ένθεν και ένθεν.
Γι - Πας