ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

-  Aπό τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΠΑ

TA ΠΑΙΔΙΑ….ΠΑΙΖΕΙ!
  Βρεθήκαμε χωρίς να το καταλάβουμε στην πιο δύσκολη στιγμή της νεώτερης Ιστορίας μας. Τέτοια που δεν μπορούσε να την βάλει ο νους μας. Ακόμα και εμείς οι μεγάλοι που έχουμε περάσει... διά πυρός και σιδήρου!
Όλα αυτά ξεκίνησαν όταν μία «παρέα» παιδιών  -τι παιδιών δηλαδή, αφού ήταν μέσα και μεγάλοι –αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας -για δεύτερη φορά – και να προκαλέσει «πρόωρες εκλογές», σε μία στιγμή που ο λαός στέναζε κάτω από τις υπαρκτές μεν, ελεγχόμενες δε, δυσκολίες.
Ήταν επόμενο τις εκλογές να τις κερδίσει εκείνος που υπόσχονταν στο λαό ότι θα τον βγάλει «αμέσως» από τις δυσκολίες. Ο λαός δεν ψηφίζει πάντοτε … «σοφά». Ο λαός ψηφίζει με το συναίσθημα και το συναίσθημα αυτή τη φορά ήταν εναντίον των κυβερνώντων της δεδομένης στιγμής και έτσι έδωσε την εξουσία στα «παιδία» που προαναφέρθηκαν! Αυτά τα «παιδία» άρχισαν να παίζουν «εν ου παικτοίς»! Ήταν επόμενο επομένως να τα κάνουν μαντάρα και να φτάσουμε στο σημείο που φτάσαμε.
Δυστυχώς, αυτά τα «παιδία» παρέσυραν με το μέρος τους και όλους εκείνους, οι οποίοι, χτυπημένοι από την οικονομική κρίση αγωνιούσαν να βρουν έναν νέο ηγέτη, ο οποίος θα οδηγούσε την πατρίδα μακριά από την κρίση διαπραγματευόμενος με τους ισχυρούς της Ευρώπης και του παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου με «πυγμή» και θάρρος που δεν διέθεταν οι προηγούμενοι.
Φανατικοί, απαίδευτοι συνομήλικοι τους παρέσυραν, νοικοκυρεμένους από τις οικογένειές τους και τακτοποιημένους από τους πατεράδες τους ακόμα και για την παιδεία τους και έφτασαν στο σημείο να ψηφίσουν αλόγιστα αυτόν τον συρφετό που ανήλθε πλανερά στην εξουσία. Αποδείχτηκε εν τη πράξει ότι πρόκειται περί «συρφετού». Δεν έφτασε αυτό, αλλά ακολούθησαν –έξυπνοι άνθρωποι- τα παιγνίδια της παρέας αυτής στο παράλογο «Δημοψήφισμα» με εκείνο το θολό, γελοίο και οφθαλμοφανώς πονηρό ερώτημα, πρωτάκουστο στα παγκόσμια χρονικά!
Ήταν επόμενο να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε και δυστυχώς οι «πεπαιδευμένοι» που παρασύρθηκαν από τους «απαίδευτους» εξακολουθούν να μη θέλουν να αναγνωρίσουν το μεγάλο λάθος τους, που ξεκίνησε την 25.1.2015 και έφτασε την πατρίδα μας στα πρόθυρα της ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. Δεν βλέπουν τα καμώματα της αριστεροαναρχικής ομαδούλας και τις «ναπολεόντειες τρέλες» της ιδιοκτήτριας , ιδεολογικά και κυριολεκτικά, της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του καναλιού της.
Δεν βλέπουν τα παλαιά κομμουνιστικά καθεστώτα της Ρωσίας και της Κίνας που συνιστούν την παραμονή μας στην «Ευρώπη». Άμποτε ο Θεός να τους φωτίσει και να ιδούν!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ;
  Ευτυχώς σε αυτή τη δύσκολη στιγμή υπάρχουν στην αντιπολίτευση σοβαροί άνθρωποι, οι οποίοι προσπάθησαν και πέτυχαν να κινήσουν τις χορδές του κινδύνου σε όσους, τέλος πάντων, διαθέτουν υποδοχείς που αντιλαμβάνονται αυτούς τους μεγάλους κινδύνους μέσα στην κυβερνώσα παράταξη.
Αλλιώς, οι λεγόμενοι της «αριστεράς πλατφόρμας» συνασπίστηκαν και συνένωσαν τους ακραίους παλαιο - αριστερούς παραλογισμούς τους και συνεχίστηκαν απτόητοι να συνθηματολογούν μη αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους και ομιλούντες για «εναλλακτικές λύσεις», τις οποίες δεν συγκεκριμενοποιούν, επειδή ούτε και οι ίδιοι τις γνωρίζουν.
Τι να μας πει τώρα ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος βρισκόμενος στην «Αγία Πετρούπολη» αναθυμήθηκε το Λένινγκραντ και χαιρετώντας τον Πούτιν ενόμιζε ότι υποκλίνονταν βαθειά στον «πατερούλη» Στάλιν!
Εν τούτοις και ο νεώτερός του κ. Τσίπρας, παραμονές διασκέψεως  κορυφής της Ευρώπης, εκτόξευε από του παραχωρηθέντος βήματος απειλές «περί υπάρξεως» και άλλων λιμανιών και θαλασσών για την Ελλάδα!
Και τότε ο κ. Πούτιν κοιτώντας τον χαμογέλασε με σημασία! Σαν να έλεγε: Τι λέει τώρα αυτό το παιδί; Είναι στα καλά του; Χώρια ο υπερενενηντάρης Μανώλης Γλέζος, που δεν λέει να πάει στον Απείραθο της Νάξου για τα γεράματά του.
Γι - Πας