ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ!..
*   Υπάρχουν, ως γνωστόν, ένα σωρό ιδιαιτερότητες στο ανθρώπινο γένος. Φυλετικές, θρησκευτικές, εθνολογικές, συγγενείς, επίκτητες, για να αναφερθώ μόνο στις μεγάλες ομάδες αυτών των ιδιαιτεροτήτων και ασφαλώς κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κοκορεύεται μόνο για την δική του ιδιαιτερότητα, που του έλαχε, απορρίπτοντας τις άλλες! Πάει καλά. Υπάρχουν όμως και μερικές ιδιαιτερότητες που είναι περισσότερο... «ιδιαίτερες» και δυσδιάκριτες. Και πάλι ποιος μπορεί να τις απορρίπτει τελείως επιπόλαια, κριτικάροντάς τες με απορριπτικό τρόπο, μια και ο ίδιος δεν ανήκει σ’ αυτές; Μία από αυτές, οι οποίες είναι πολύ της μόδας τελευταία, είναι κι αυτή των «σεξουαλικών προτιμήσεων» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, είτε ανδρών, ως επί το πλείστον, είτε γυναικών.
Εδώ όμως δεν είναι δυνατόν να παραβλεφτεί η ...εμφανέστατη «κόντρα» προς την Δημιουργία προς αυτό που συνηθίσαμε να αποκαλούμε «φύση»! Όπως και να το κάνουμε η Δημιουργία, η «φύση» προβλέπει και προτρέπει την ένωση μεταξύ ατόμων ετεροφύλων, ώστε να διαιωνίζεται το κάθε «είδος», αλλιώς αυτή η διαιώνιση είναι αδύνατη, όσο κι αν οι... λάτρεις του ομόφυλου ζευγαρώματος προσπαθούν να παραβλέψουν αυτόν, τον σημαντικό, τον δομικό θα έλεγα, παράγοντα της Δημιουργίας, της «φύσης», είτε αγνοώντάς τον τελείως, είτε ακόμα και προσπαθώντας να θεωρήσουν... «φυσιολογικό» αν είναι δυνατόν, τον ...«δανεισμό» με υιοθεσίες των καρπών της κατά φύσιν ετερόφυλης ένωσης των... άλλων ζευγαριών!
Πρέπει αυτοί οι κύριοι ή κυρίες να παραδεχτούν ότι η ιδιαιτερότητά τους είναι «παρά φύσιν» και με αυτήν οφείλουν να ζήσουν αθόρυβα, μη παρεμβαίνοντας στη ζωή των «κατά φύσιν» ετεροφύλων, προβάλλοντας την δική τους ιδιαιτερότητα και απαιτώντας πράγματα τελείως ...«αφύσικα»! Γάμους, υιοθεσίες κλπ., κλπ. Ο αείμνηστος αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, αποκάλεσε την ιδιαιτερότητά τους «κουσούρι» και χύθηκαν να τον φάνε! Ε, πώς να το κάνουμε, βρε παιδιά, κουσούρι είναι, πώς αλλιώς μπορεί κανείς πιο απλά να αποκαλέσει το «παρά φύσιν»;
Δεν συμφωνώ βέβαια με τα όσα ο κ. Νικολόπουλος έσυρε στον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, όπως δεν συμφωνώ και με την από τον ίδιο προβολή της ιδιαιτερότητάς του. Ας ζήσει με αυτήν εν ειρήνη, δεχόμενος ευσυνείδητα ότι αποτελεί... «ιδιαίτερο πλάσμα» έξω από τη φύση. Ο ρατσισμός της μιας πλευράς ας μη μετατρέπεται σε ρατσισμό της άλλης!  

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
*   Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης, σε απάντηση των φωνασκιών και συνθημάτων των ακρο-αναρχο-αριστερών, εναντίον της «Χρυσής Αυγής», κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του, είπε μια μεγάλη αλήθεια, η οποία παραβλέπεται από πολλούς τώρα τελευταία: «Τους «φασίστες» τους ψήφισε μια μερίδα του Ελληνικού λαού, φροντίστε ώστε να μη τους ξαναψηφίσουν!».
Έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Μπουτάρης, διότι πολλοί φωνάζουν και για τον ίδιο, τις ιδιαιτερότητές του, την πολιτική και τις δράσεις του. Από τη στιγμή όμως που η πλειοψηφία των Θεσσαλονικέων τον προτίμησαν για Δήμαρχό τους, οι άλλοι το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι το να κριτικάρουν τις πράξεις του και να διαφωνούν με όσες διαφωνούν. Τα υπόλοιπα ο κ. Μπουτάρης τα πράττει εν ονόματι της πλειοψηφίας που τον ψήφισε. Έτσι και πολύ σωστά επισήμανε ότι με τις φωνασκίες εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου της «Χρυσής Αυγής», δεν είναι δυνατό να... ακυρωθεί η εκλογή του, εφ’ όσον τον προτίμησε μία μερίδα του λαού. Αυτό επιτάσσει η Δημοκρατία, όπως η ίδια επιτάσσει την συμμόρφωση προς τους κανόνες της και των «Χρυσαυγιτών», που επαγγέλονται όσα επαγγέλονται. Μετρήσιμη αναπάντεχα η δύναμή τους, μειοψηφία δε!
Γι - Πας