ΤΟΛΜΗΡΑ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ on . Posted in Τολμηρά

ΣΤΗΝ ΔΕΘ...
Παρακαλούνται όσοι νεοέλληνες αρέσκονται στα παραμύθια και στην ντόπα να μεταβούν στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο να πάρουν τη δόση τους. Θα είναι εκεί ο Αλέξης, η Όλγα, ο Σπίρτζης και ο Καρανίκας λόγω εντοπιότητος, ο οποίος και θα ανοίξει τις πόρτες της ΔΕΘ!

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ!
Όσοι επισκεφτούν την ΔΕΘ να ξέρουν πως εκτός από τον γνωστό παραμυθά που πριν δύο χρόνια όλα τα έσφαζε, όλα τα μαχαίρωνε, θα απολαύσουν ζογκλέρ, θαυματοποιούς, μάγους, καφετζούδες, χαρτορίχτρες, αδειούχους καναλιών και γενικά ό,τι έχει να κάνει με τον όμορφο κόσμο που στήνει η αριστερά στην χώρα μας.

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ...
Ποτέ άλλοτε τόσοι άνθρωποι δεν συνεδρίαζαν στο Μαξίμου για να καταθέσουν το μεγαλύτερο παραμύθι στον αρχηγό της μπασταρδεμένης φυλής, για να το σκάσει στην Θεσσαλονίκη όπως έκανε πριν από δύο χρόνια ακριβώς. Τότε που μοίραζε 300.000 θέσεις εργασίας, 300.000 κοινωνικά επιδόματα, 300.000 επανασυνδέσεις ρολογιών ΔΕΗ, που μοίραζε τον 13ο μισθό, τα 751 ευρώ κατώτερο μισθό κι άλλες ων ουκ έστιν αριθμός πα...ριές.

ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
Θα μοιράσει πολλά χαζοχαμόγελα το «γελαστό» παιδί και τίποτα από ευρώ, τα οποία τα ξόδεψε αφειδώς πριν από δύο χρόνια με το περιβόητο πρόγραμμα της ΔΕΘ! Κάτι ψιλά που είχαν μείνει από το πρόγραμμα της προπέρσινης ΔΕΘ τα μοίρασε πέρσι εφαρμόζοντας το παράλληλο πρόγραμμα! Απ’ αυτό τρώει ακόμη ο λαός, οπότε εφέτος δεν χρειάζεται νέες παροχές...

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ...
Γι’ αυτό σας λέω, όσοι θέλετε να δείτε τον αρχηγό της φυλής των πρασινοροζκαμμένων επισκεφθείτε «το σπίτι του μάγου», το Βελλίδειο, όπου θ’ απολαύσετε το νέο θέαμα και ακρόαμα που ίσως να είναι και τα τελευταία. Θα αφήσετε τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη;

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!
«Θα τα ξαναπούμε όταν αποκτήσουμε πολλά λεφτά», ήταν η απάντηση που έλαβαν οι Πρεβεζάνοι από τον Π. Πολάκη, κάτι από Υπουργός Υγείας, με μπόλικο κουτσαβακισμό, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ανέγερσης νέου νοσοκομείου! Για να τους καθησυχάσει μάλιστα, τους υποσχέθηκε να τους στείλει έναν ψυχίατρο! Εδώ που τα λέμε, έναν τέτοιο γιατρό τον έχουν ανάγκη οι Πρεβεζάνοι για να εξεταστούν για την προτίμηση που έδειξαν σε προηγούμενες εκλογές στους Συριζαίους!

ΟΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ...
Τους έπαιξε και κάνα δυο μαντινάδες ο κ. Πολάκης και προσπάθησε να ξαναδέσει τα σκυλιά με τα λουκάνικα, γυρίζοντας την Πρέβεζα στην εποχή του Τζουμπέ και του Πάγκαλου που έκοβε από τους μάγκες το ένα το μανίκι. Από την πλευρά τους οι Πρεβεζάνοι τον περιποιήθηκαν καταλλήλως και το γιουχάισμα ήταν η αμοιβή του για τον κόπο που έκανε να ταξιδέψει στην Πρέβεζα που έχει βγάλει κι ένα μερακλή Δεσπότη, τον Στυλιανό!

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ...
Δεν γνωρίζω τι δουλειά έκανε στο ΠΠΓΝΙ προτού διοριστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο νέος διοικητής στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» ο κ. Καρβούνης και πόση σχέση μπορεί να έχει με την περίθαλψη ασθενών, αλλά αυτό που καταγγέλθηκε στη στήλη είναι ότι έφτασε σε σημείο να παρεμβαίνει στο έργο των γιατρών και έτσι μάλλον σε λάθος δρόμο οδηγείται. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ακόμη φροντίζει και για το πώς θα αδειάσουν οι θάλαμοι από ασθενείς, μεριμνώντας και για εξιτήρια άρον - άρον. Τα γράφω πολύ κομψά σήμερα, διότι αυτά που έφτασαν στην στήλη είναι πολύ πιο σοβαρά.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ...
Η φύση εκδικήθηκε κατά τον χειρότερο τρόπο και όσους συνέβαλαν στην αυθαιρεσία στα παραλιακά θέρετρα της Θεσπρωτίας, Σύβοτα - Πέρδικα. Ένα μπουρίνι και μια καταιγίδα των τελευταίων ημερών έφταναν για να ζήσει η περιοχή μια άνευ προηγουμένου καταστροφή και γι’ αυτό υπάρχουν υπεύθυνοι, με πρώτους και καλύτερους τους κατοίκους που δεν άφησαν ρέματα και λαγκάδια που να μη στερήσουν την φυσική διέξοδο του νερού προς τη θάλασσα.

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!
Από κοντά οι διάφορες υπηρεσίες που ανέχθηκαν αυτές τις αυθαιρεσίες πολεοδομικού χαρακτήρα και τώρα άλλοι τρέχουν και δεν σώνουν κι άλλοι σηκώνουν τους ώμους, ενώ κάποιοι τρίτοι το ρίχνουν στην... κακιά ώρα! Μπάζωσαν τα ρέματα για να κτίσουν εξοχικά και τουριστικά καταλύματα κι έφτασε μια καταιγίδα για ν’ αποκαλύψει όσα δημιούργησαν οι έξυπνοι και οι επιτήδειοι που οργίασαν στην περιοχή με την ανοχή ή την ευλογία της πολιτείας, η οποία σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει τα στραβά μάτια.

ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...
Όλοι το έχουν κοινό μυστικό ότι στα Σύβοτα που είναι ένα από τα καλύτερα τουριστικά θέρετρα όχι μόνο της χώρας αλλά και της Ευρώπης η λέξη «νόμος» έχει καταργηθεί στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης. Ξέχασαν όμως να κάνουν συμφωνίες με τον καιρό και τις θεομηνίες, οι οποίες δεν καταλαβαίνουν από ανθρώπινες κουτοπονηριές που στο βωμό του κέρδους διακινδυνεύουν ακόμη και ζωές, διότι περί περιουσιών να μη γίνεται λόγος. Τα αποτελέσματα τα είδαμε προχθές...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ!
Αποκαλυπτικός ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης στο «ΗΠΕΙΡΟΣ TV1» την Τρίτη το βράδυ. Έκλεισαν τα ρέματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή, τόνισε ο κ. Πιτούλης μεταξύ άλλων και είπε τη μεγάλη αλήθεια. Το ποιος και πώς έκλεισαν τις ρεματιές θα πρέπει να το ψάξει ο Δήμος Ηγουμενίτσας με τις αρμόδιες πολεοδομίες και να είναι σίγουροι πως θα βγάλουν «λαβράκια» στη στεριά!

ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ...
Ακούσαμε τώρα και μία ιστορία. Κάποιος ιδιοκτήτης δασικής έκτασης στα Σύβοτα δικαιούνταν να φτιάξει ένα κτίσμα 80 μ2 που αναλογεί στο ποσοστό κάλυψης της ιδιοκτησίας. Ακούστε τώρα το τρελό. Ο Εν λόγω έφτιαξε οικοδομή πάνω από 200 μ2 και την πούλησε σε αλλοδαπό έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Δεν σταματάει όμως εδώ η ιστορία. Στο ίδιο οικόπεδο έχει «εξασφαλίσει» άλλες τέσσερις άδειες οικοδομής, όταν το ποσοστό κάλυψης έχει υπερκαλυφθεί αυθαίρετα με την πρώτη οικοδομή. Μάλιστα, ψάχνει αγοραστές για τις άλλες τέσσερις οικοδομές που θα ανεγερθούν εντελώς παράνομα, αν φυσικά η Πολεοδομία Ηγουμενίτσας εκδόσει άδειες. Αυτού του είδους οι πρακτικές αποδεικνύουν ότι στην περιοχή έχουν ξεσαλώσει και τους νόμους τους γράφουν στα παλιά τους παπούτσια για να μην πω κάπου αλλού!

ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ...
Βγαίνει, που λέτε φίλοι μου, ένα ευρωπαϊκό ινστιτούτο και αποκαλύπτει ότι οι δεξιοί απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ από τους αριστερούς και δίνονται οι απαραίτητες εξηγήσεις γι’ αυτού του είδους των επιδόσεων. Χαρά οι δεξιοί όλου του κόσμου που άρχισαν να φουσκώνουν από υπερηφάνεια, μέχρι που ήλθε η «ΑΥΓΗ» και δημοσιοποιεί έρευνα του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας που «γνωματεύει» ότι το 70% των δεξιών είναι κρυφοgay και κρυφολεσβίες! Το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας που γνωμοδοτούσε για τέσσερις τηλεοπτικές άδειες και κάπου τις ξέχασε ο αριστερός Ν. Παππάς. Τελικά, η «ΑΥΓΗ» κρατά για τον εαυτό της την επίδοση στην αυτοϊκανοποίηση...

ΠΗΡΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ!
Έπρεπε να περάσουν πέντε μήνες από την εγκατάσταση μεταναστών στην Ήπειρο για να πάρει ανάποδες ο Καχριμάνης με τις ΜΚΟ που κάνουν τα κουμάντα και το «πλιάτσικο» στις κατασκηνώσεις όπου τους «παρκάρισε» η Πολιτεία! Ένα τσίγκλισμα από την περιφερειακή σύμβουλο Όλυ Τσουμάνη έφτανε να κάνει «Τούρκο» τον Βλάχο και να τα βάλει με τις «ένα κάρο ΜΚΟ» που έχουν στήσει χορό γύρω από την υπόθεση μετανάστες - πρόσφυγες - επενδυτές και καθόλου άδικο δεν έχει ο Περιφερειάρχης.

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ...
Από την αρχή... μάλλιασε η γραφίδα μας να μιλάμε γι’ αυτό το πλιάτσικο, αλλά πέφταμε επάνω στους επιτήδειους οι οποίοι έφταναν στους τόπους κολάσεως πριν από της γης τους κολασμένους που έψαχναν και ψάχνουν για παράδεισους. Αν τολμήσουμε να έχουμε αντίρρηση για την επιχείρηση «φιλοξενία» τότε πέφτουν επάνω μας οι επιτήδειοι που με το αζημείωτο και μέσα από τα εκατομμύρια ευρώ μας κάνουν μαθήματα τάξης και ευαισθησίας...

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ...
Αφού όμως περνούν καλά κι αφού όλα καλά τα κάνουν οι ΜΚΟ, τότε γιατί οι ίδιοι οι ωφελούμενοι θέλουν να φύγουν και κάθε τόσο ξεσηκώνονται όπως έγινε πρόσφατα στον Κατσικά όπου καμιά τρακοσαριά άτομα κατέλαβαν την πλατεία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στον καταυλισμό και λέγοντας ότι δεν πρόκειται να ξεχειμωνιάσουν στις σκηνές;

ΞΕΣΠΑΣΕ!..
Πολύ καλά έκανε και ξέσπασε ο Καχριμάνης εναντίον των επαγγελματιών πωλητών ελπίδας στους οποίους έχουν μετασχηματιστεί οι ΜΚΟ, που έχουν στη δούλεψή τους και κάποια ντόπια άτομα με τα οποία βρίσκονται σε συναλλαγή πολιτική και κομματική ντόπιοι παράγοντες της Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων. Το ότι βρίσκουν εργασία κάποιοι άνεργοι δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί γύρω από τους πάσης φύσεως κατατρεγμένους που έφτασαν στη χώρα μας έτσι όπως έφτασαν για να καταλήξουν έτσι όπως κατάληξαν.

ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ!
Μη βιάζεστε και μη στεναχωριέστε! Θα σας μεταφέρουμε μαζί με τις σκηνές στην παιδόπολη Αγ. Ελένης, είναι η νέα υπόσχεση των αρμοδίων που διαχειρίζονται τις τύχες των ανθρώπων. Όπως σας το γράφω! Μαζί με τις σκηνές! Τελικά, έχουν και χιούμορ οι άνθρωποι οι οποίοι την έχουν δει παιδική χαρά την όλη επιχείρηση...

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!
Με χίλια και κάτι φύλλα κυκλοφορία η «ΑΥΓΗ» πολλαπλασίασε τα έσοδά της τα τελευταία δύο χρόνια στην διαφήμιση. Αυτό υποστήριξε ο διευθυντής του κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεγάλο μπάμ έγινε το 2015 που, ω τι σύμπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε Κυβέρνηση, όταν έφτασε στο ένα εκατομμύριο ευρώ από κάτι ψίχουλα τα προηγούμενα χρόνια. Πώς αλλιώς γράφεται η διαπλοκή η οποία... εξοντώθηκε το τελευταίο διάστημα;
Και η «ΑΥΓΗ» στη μεγάλη μοιρασιά του ΚΕΛΠΝΟ ένεκεν της μεγάλης κυκλοφορίας των 1.000 φύλλων που είχε. Αυτό ισχυρίστηκε ο διευθυντής, ο οποίος προσπαθούσε να πείσει την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το μεγάλο εγχείρημα. Αλήθεια, αυτό το νέο το ήξερε ο Π. Πολάκης όταν έριχνε κεραυνούς εναντίον των άλλων ΜΜΕ που ετύγχαναν του μεγάλου φαγοποτίου που έκανε το ΚΕΛΠΝΟ προς τους μάγκες των αχόρταγων ΜΜΕ, κυρίως του κράτους των Αθηνών; Είχαν βρει την αγελάδα που την άρμεγαν διαχρονικά επί όλων των κυβερνήσεων, μη εξαιρούμενης εκείνης των ΣαμαροΒενιζέλων! Μάλιστα, υπήρχαν κάτι περιφερειακοί βουλευτές που έταξαν πίτα και σε περιφερειακά ΜΜΕ, τα οποία όμως έμειναν με το δάκτυλο στο στόμα!

 

Kαι για την αντιγραφή: Γιώργος Γιαννάκης / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.