ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!..
Σύμφωνα με τα παγκόσμια δρώμενα, όσον αφορά στον κορωνοϊό, η επιστήμη και η λογική του ανθρώπου, δοσμένη φυσικά από τον ίδιο τον δημιουργό του, βρήκαν τον τρόπο της… συνύπαρξης με τον εκ Κίνας προελθόντα και εκκινήσαντα φονικό ιό.
Βλέπετε αυτός ο τελευταίος, στην προσπάθειά του να μην αφήσει άνθρωπο απρόσβλητο και βρίσκοντας ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού επαρκώς εμβολιασμένο εξασθένησε ως προς το μέγεθος της καταστροφικής προσβολής των πνευμόνων και έγινε πλέον ένα… καλό παιδάκι! Τέτοιο που να μπορεί η επιστήμη να το χειριστεί ανάλογα.
Οι αντιεμβολιαστές νόμισαν ότι ήρθε ο χρόνος να… θριαμβεύσουν οι απόψεις τους. Αμ δε! Ξεχνούν ότι βαδίζουν σε αναμμένα κάρβουνα, έξω από την επιστήμη του ίδιου του Θεού!
Έτσι την έπαθαν και οι Κινέζοι στην Σαγκάη, λησμονώντας ότι άλλο Γιουχάν και άλλο Σαγκάη, αριθμώντας 2,5 Ελλάδες και μάλιστα μισοεμβολιασμένους με αμφιβόλου αποτελεσματικότητας εμβόλια.
Οι πρώτοι αποκλεισμοί (lockdown) πετύχαιναν όταν οι πληθυσμοί έβλεπαν τα ολοκαυτώματα της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Μ. Βρετανίας και των ΗΠΑ, όπως επίσης και των άλλων χωρών της Ευρώπης, της Βορείου και Νοτίου Αμερικής, κλπ.
Τώρα όμως είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αποδεικνύεται με τρανταχτά παραδείγματα ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι νοσούν σαν να περνούν μια απλή γριπούλα, ακόμα και οι ανεμβολίαστοι, όταν δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα, επειδή τα καινούργια «στελέχη» έπαψαν πια να έχουν την φούρια των πρώτων.
Όμως αυτό το… «κατασκεύασμα» του διαβόλου είναι εδώ και οφείλουμε να το αντιμετωπίζουμε αναλόγως με την μάσκα, κατά την γνώμη μου, να αποτελεί το αποτελεσματικότερο μέσο της αντιμετώπισής του. Φυσικά επίσης και τα εμβόλια είναι εδώ. Η επιστήμη μας οδηγεί πάντα με ασφάλεια.
ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!..
Έτσι λοιπόν φέτος ο κόσμος, μέσα σε αυτόν βάζω και τους εαυτούς μας φυσικά, ξέδωσε ύστερα από τα προηγηθέντα σκληρά μαθήματα, και γιόρτασε το Πάσχα όπως παλιά, αδιαφορώντας ακόμα και για την ακρίβεια που μας φόρτωσε ο Πούτιν με τα φονικά τερτίπια του!
Και στην Εκκλησία μας πήγαμε και τα ευαγγέλια της Σταύρωσης τα ακούσαμε και τους επιταφίους τους ψάλλαμε και τους… περιφέραμε. Όλα σχεδόν κανονικά, επειδή οι περισσότεροι την μάσκα μας και τις αποστάσεις και τις αντισηψίες δεν τις ξεχάσαμε, πήραμε το Άγιο Φως και την Ανάσταση όπως παλιά.
Φέτος είχαμε σύμμαχο και τον καιρό, ώστε ο οβελίας και τα κοκορέτσια έδωκαν και πήραν.
Είδαμε και τους επισήμους στις Εκκλησίες, όπως τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Περιφερειάρχη.
Οι επισκέπτες γέμισαν την πόλη και η πλατεία ήταν γεμάτη αναμμένα κεριά την Μ. Παρασκευή, όπως παλιά. Η αγαλίαση ήταν χαραγμένη στα πρόσωπα των Ανθρώπων για το… επιτέλους ελεύθεροι!
Οι εκλογές στο Παρίσι έδωσαν το αποτέλεσμα της ελπίδας, όπως το ήθελε ο κόσμος. Οι «λέοντες» δεν ήταν δυνατό να ξεγελάσουν τους λαούς. Αυτοί οι λαοί γνωρίζουν πως δεν ξεγελιούνται από εκείνους που εμφανώς προσπαθούν να τους ξεγελάσουν.
Εδώ βέβαια, μια και δεν κατάφεραν τίποτε με το… μαλακό το γύρισαν στις απειλές! Θα σας δείξουμε εμείς όταν ξανάρθουμε! Λες και θα έρθουν παρελαύνοντες χωρίς την έγκριση του λαού! Ξεσάλωσαν κι έφτασαν στο σημείο να πουν σ’ εμάς ότι ο Μητσοτάκης κατέστρεψε την Ελλάδα όπως ο Ιμπραήμ… ο Αιγύπτιος!
Ελάτε τώρα, κόψτε κάτι! Κι εμείς εδώ ζούμε και βλέπουμε και ακούμε. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δείτε πώς περιποιείται ο λαός εκείνους που τον δουλεύουν. Κοντός ψαλμός, που λένε!
Γι - Πας