ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!..
 Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δεχτώ ότι οι ΝΑΤΟικοί άλλαζαν και διαμόρφωναν τα σύνορα των Βαλκανίων με το έτσι θέλω των Ουτσεκάδων και δημιουργούσαν ένα «καινούργιο» κράτος στο Κοσσυφοπέδιο σε βάρος των αγρίως βομβαρδιζόμενων Σέρβων. Δεν έχει σημασία αν και πόσοι σκοτώθηκαν και ποιοι συλλήφθηκαν, παραπέμφτηκαν στο Διεθνές δικαστήριο, δικάστηκαν και καταδικάστηκαν για εγκλήματα πολέμου (προηγουμένου βέβαια)! Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δεχτώ ως απάνθρωπη εν καιρώ ειρήνης την επίθεση μιας αμυντικής συμμαχίας και την βίαιη αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια και μάλιστα ως επιβράβευση διεθνών τρομοκρατών!
Τότε, αν θυμάμαι καλά, αναζητούσα, ως νέος Διογένης κάποιον ηγέτη στην Ευρώπη! Αλλά… πού! Τους τύλιξε ο Κλίντον σε μια κόλλα χαρτί, για να δείξει ότι επιτέλους κάτι, έστω και στραβό, έκανε στο τέλος της ταραχώδους και… ιδιόμορφης θητείας του! Τότε λοιπόν, οι «φονιάδες των λαών» ήταν οι Αμερικάνοι και δίκαια τους τα έσερναν όλοι οι… πνευματικοί άνθρωποι!
Τώρα; Πού πήγαν αυτοί οι «αντιφονιάδες»; Τόση και τέτοια… άχνα; Γίναμε όλοι μάρτυρες της θρασύτητας ενός ηγετίσκου (όνομα και πράμα κυριολεκτικά), που διαδέχτηκε την Σοβιετική Ένωση διαλυθείσα εκ των πραγμάτων εις τα «εξ ων συνετέθη» αλλά συγκέντρωσε στην άλλοτε ποτέ κραταιά Ρωσία όλα εκείνα τα καταστροφικά όπλα, μηδέ των πυρηνικών εξαιρουμένων και αφού κατόρθωσε με τα κόλπα προεδρία-πρωθυπουργία και με ένα πιστό του ανδρείκελο να κυβερνά συνεχώς αυτήν την τρομερή δύναμη, απόλαυσε και όλα τα «προσωπικά αγαθά» που προκύπτουν από αυτήν.
Κάθε αντίδραση από οποιοδήποτε εσωτερικό αντίπαλο καταπνίγεται εν τη γενέσει της. Έκανε ένα «Anschluss» με την Κριμαία, όπως ο Χίτλερ με την Αυστρία και οι αντιδράσεις ήταν σχεδόν μηδαμινές ενώ εσωτερικά του είπαν και μπράβο.
Ύστερα έκανε μια δοκιμή ελέγχου του εναέριου χώρου με το άλλο ανδρείκελό του της Λευκορωσίας, το οποίο πέτυχε απόλυτα. Και τώρα αυτός ο ανεκδιήγητος, για να μην τον χαρακτηρίσω διαφορετικά, σκοτώνει με δική του «προσωπική» ευθύνη άμαχους πληθυσμούς, επειδή οι υπολογισμοί του δεν του βγήκαν. Σκοτώνει παιδιά, γυναίκες, εγκύους, γέρους. Πού πήγε το πνεύμα στην Ελλάδα; Τί θα γίνει δε θα μιλήσουμε; Δηλαδή, επειδή αυτή την φορά δεν είναι οι Αμερικάνοι οι «φονιάδες των λαών» δεν μιλάμε; Είναι εύκολο: «φονιάδες των λαών Ρώσοι»! Μην ντρέπεστε!
ΚΑΙ ΤΑ… ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ!
Από την άλλη μεριά, μέσα σε αυτόν το χαλασμό, την διαφαινόμενη δηλαδή αποδρομή της πανδημίας, τον πόλεμο του Πούτιν, όπου πολλές χιλιάδες ομογενείς σκοτώνονται ή υποφέρουν αφάνταστα, τη διεθνή ακρίβεια, από την εκτόξευση στα ύψη των καυσίμων, τον χειμώνα που δε λέει να περάσει και την αναμονή, σαν ευλογία Θεού, της τουριστικής περιόδου, έχουμε τον αμήχανο περιοδεύοντα κ. Αλέξη Τσίπρα να ζητάει εδώ και τώρα εκλογές!
Είναι λέει απαραίτητο να κυβερνήσει εκείνος… με πυγμή και δύναμη επειδή ο κ. Μητσοτάκης είναι ανίκανος να το κάνει! Το άλλο με τον… Τοτό το ξέρετε; Διότι μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί αυτήν τη στιγμή το αίτημα για εκλογές! Η κυβέρνηση αυτή που ψηφίστηκε για μια τετραετία και στα πρώτα τρία χρόνια της έδειξε ξεκάθαρα ποια είναι και τι μπορεί να κάνει μια σωστή κυβέρνηση σε μια σμπαραλιασμένη χώρα από την υπερτετραετή διακυβέρνηση από τον κ. Αλέξη Τσίπρα και (την γνωστή) Σία. Είναι όλα τόσο εμφανή! Επειδή σε αυτά τα τρία χρόνια αυτής της νέας κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του προέκυψαν μεγάλες κρίσεις διεθνείς (πανδημία, Εθνικές απειλές, πόλεμοι, κλπ.), τις οποίες η Κυβέρνηση αυτή αντιμετώπισε με πολύ μεγάλη επιτυχία και επανάφερε τον σεβασμό της πατρίδας μας από ολόκληρο τον κόσμο, ο λαός με κάθε τρόπο επικροτεί τις ενέργειές της.
Δεν τις επικροτεί όμως ο κ. Αλέξης Τσίπρας και η Σία του τρέμοντας για την τελική ήττα του όταν πρέπει στο τέλος της τετραετίας και επιζητεί έκτακτες αφορμές! Έτσι κυκλοφορεί… αραδιάζοντας ανέκδοτα.
Γι - Πας