ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΤΟΣΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΠΙΑ;
 Ήθελα να ‘ξερα: Στη σημερινή εποχή όπου η «είδηση» μεταφέρεται σε απίστευτα σύντομους χρόνους και επομένως οι πάντες γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τι γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, γιατί κάποιοι δικοί μας στην Ελλάδα… φοράνε εκείνα τα ακουστικά που τους απομονώνουν ακούοντας μουσική συνήθως κι όταν τα βγάζουν δε γνωρίζουν τίποτε από την πραγματικότητα; Γιατί το κάνουν αυτό; Τόσο πολύ είναι τυφλωμένοι από το φανατισμό τους είναι και προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους να… τυφλωθούν παρομοίως;
Ύστερα από την… μετάλλαξη «Δ», η οποία αποδείχτηκε πολύ επικίνδυνη, επειδή ξεχώριζε από την πρώτη όχι στη σοβαρότητα, αλλά στην ταχύτητα μετάδοσής της, οι επιστήμονες και τα κράτη συνειδητοποίησαν πλήρως ότι το μοναδικό όπλο τους ήταν ο εμβολιασμός και αποδύθηκαν, με… χάδια και φοβέρες να πείσουν τους πολλούς αθώους και αφελείς να πάψουν να ακολουθούν κάποιους λίγους… πονηρούς, κακούς και επικίνδυνους και τα κατάφεραν όλοι σε μεγάλο βαθμό, ακόμα και στην Ελλάδα που γνωρίζοντας τις αδυναμίες της στο σύστημα υγείας οργάνωσε τον εμβολιασμό κατά τρόπο ζηλευτό σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Ύστερα λοιπόν από τη «Δ», παρουσιάστηκε στην Αφρική η Όμικρον (Ο) και πάγωσαν όλοι επειδή στην αρχή μόνο για την ταχύτητα μετάδοσής της γνώριζαν που ήταν… ιλιγγιώδης!
Και πάλι έλπισαν στο εμβόλιο και όχι άδικα. Αυτή τη φορά όμως περίμεναν τη μετάλλαξη με ένα σημαντικό «τείχος ανοσίας». Τώρα πλέον οι επιστήμονες και τα κράτη μπορούν άνετα να ομιλούν για το… ποια είναι η όμικρον και τι κάνει. Ευτυχώς το «τι κάνει» έχει πλέον μελετηθεί αρκετά και ευτυχώς στο «τι κάνει» δε μοιάζει με τις προηγούμενες. Κάνει πολύ λιγότερα και ακόμα λιγότερα στους εμβολιασμένους. Στο… νιάου, νιάου στα κεραμίδια οι δικοί μας φανατικοί μόνο στην Ελλάδα κάνουν… αντιπολίτευση. Κύριε των δυνάμεων με αφορμή τα… Θεοφάνεια φώτισε και αυτούς τους δυστυχείς!
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ...
 Για να μην προτρέχω όμως θα πρέπει να επισημάνω ότι ακόμα και η ελαφριά νόσηση για έναν ανεμβολίαστο μπορεί να αποδειχθεί πολύ σοβαρή σε συνδυασμό διαφόρων παραγόντων. Στον εμβολιασμένο υπερήλικα, ή ειδικών περιπτώσεων, βρίσκει το τείχος της ανοσίας του και πολύ σύντομα αποχωρεί, όπως αποδείχτηκε σε σωρεία περιπτώσεων. Στους ανεμβολίαστους όμως βρίσκει εύκολα πεδίον αναζωπυρώσεως συνυπαρχουσών παθήσεων και ευπαθειών ιδίως του αναπνευστικού συστήματος και καθίσταται έτσι και αυτή η μετάλλαξη επικίνδυνη και θανατηφόρα. Αυτός είναι και ο λόγος της επιμονής όλων των σοβαρών επιστημόνων στον εμβολιασμό των υπερηλίκων. Αυτοί είναι που θα γεμίσουν τα Νοσοκομεία και τις εντατικές. Αφήστε τους φαιδρούς να ανοηταίνουν.
Όσο για τους πολιτικούς είναι καιρός πλέον να σοβαρευτούν και να ακούνε τις επίσημες ομάδες των επιστημόνων, οι οποίες αποδείχτηκαν και σοβαρές και επαρκείς και αποτελεσματικές και να μη προσπαθούν ο καθένας τους να δημιουργήσει… ανεξάρτητη «δικιά» του. Έτσι παίζουν παιχνίδια που δε θα πρέπει να παίζονται (παίζουν εν ου παικτοίς)!
Ας το καταλάβουν αυτό κάποτε και ας ασχοληθούν με την οργάνωση των κομμάτων τους για να διεκδικήσουν με σοβαρότητα την ψήφο του λαού οψέποτε γίνουν εκλογές, τις οποίες άλλωστε εκείνοι ζητούν να γίνουν σύντομα.
Ας μελετούν τι κάνουν τα άλλα κράτη και ύστερα να κατηγορούν την Κυβέρνηση ότι λαθαίνει. Εκείνη τουλάχιστον παρακολουθεί με προσοχή τι κάνουν τα άλλα κράτη, ακόμα και στο άνοιγμα των σχολείων και δρα αναλόγως, με βάση και τα Ελληνικά δεδομένα και τα… «καμώματα» του ιού. Γι’ αυτά τα τελευταία πρώτος ο Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) έχασε την μπάλα στη Γιουχάν και τώρα μάταια προσπαθεί να… διδάξει. Ευτυχώς όλα τα κράτη διαθέτουν επιστημονικές ομάδες κύρους και η Ελλάδα φυσικά.

Γι - Πας