ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!
Εφ’ όσον κάποιοι επιμένουν στις ολοφάνερες σαθρές απόψεις τους, είμαστε εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να επιμένουμε κι εμείς στις επίσης ολοφάνερες ορθές σύμφωνα με την άποψη του συνόλου της οργανωμένης επιστημονικής κοινότητος, την οποία κάποιοι γελοίοι θέλουν να αμφισβητήσουν! Και όχι μόνο την αμφισβητούν, αλλά θεωρούν ότι… εξυφαίνει διεθνείς συμφωνίες και εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα! Αν είναι δυνατό αυτοί οι άνθρωποι που έταξαν τους εαυτούς τους στην έρευνα για την βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων τους, ανακαλύπτοντας πρωτοποριακά φάρμακα, μηχανήματα και μεθόδους, που μόνο θαυμασμό προκαλούν, να κατηγορούνται από τυχάρπαστους για δόλιες προθέσεις πάνω στις ανακαλύψεις τους!
Θ’ αναφερθώ μόνο στην ανακάλυψη της πενικιλίνης, που τόσο ευεργέτησε την ανθρωπότητα, και η οποία έχει τις παρενέργειές της, ακόμα και θανατηφόρες. Ποτέ η ανθρωπότητα δεν στάθηκε σ’ αυτές. Απλά τις επισήμανε για να βρεθεί ο τρόπος της αντιμετώπισής τους.
Εμβολιάστηκαν για τον COVID-19, σύμφωνα με τα στοιχεία πάνω από 4,5 δισ. άνθρωποι και γλιτώνουν με αυτό τον τρόπο μυριάδες ανθρώπινες ζωές και κάποιοι άσχετοι εξακολουθούν να επηρεάζουν συνανθρώπους όχι μόνο αφελείς, αλλά και σκεπτόμενους (όρα Τσιτσιπάς) εναντίον του εμβολίου. Ο κ. Μαγιορκίνης έδειξε τις μόνιμες βλάβες των πνευμόνων ανθρώπων που εξήλθαν από τις εντατικές (νέων σχετικά) και κάποιοι βασίζονται στα λόγια ενός που… χρέος του είναι να βρει το γιατί χάνει από τον Τζόκοβιτς π.χ.!
Κοντολογίς εμπιστευτείτε τους μοχθούντες νυχθημερόν επιστήμονες και σπεύσατε στον εμβολιασμό, ενόψει του φθινοπώρου. Μην ακούτε τους άσχετους. Είναι δόλιοι και επικίνδυνοι!

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ!..
Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι, είτε δεν παρακολουθούν ειδήσεις τις τελευταίες δεκαετίες, είτε θεωρούν τα διαδραματιζόμενα γεγονότα υπερβολικά περιγραφόμενα και απίθανο να συμβούν στους ίδιους, είτε θεωρούν ότι στις χαρές ή τις λύπες τους δεν δικαιούνται να επεμβαίνει κανείς άλλος και ότι οι ίδιοι έχουν κάθε δικαίωμα να πράττουν όπως εκείνοι θέλουν, είτε τέλος πάντων γνωρίζουν τα διαδραματιζόμενα στην κοινωνία. Αλλά… έχουν κοντή μνήμη και ξεχνούν ακόμα και τα πολύ πρόσφατα, όπως τις μεγάλες πυρκαγιές της Αττικής, της Εύβοιας, της Αχαΐας, της Αρκαδίας, της Ηλείας και όπου αλλού αυτές κατέστρεψαν δασικό πλούτο, περιουσίες και κινδύνεψαν να πάρουν ανθρώπινες ζωές με τραγικό τρόπο όπως έγινε στο πρόσφατο παρελθόν.
Εν τούτοις κάποιοι προγραμμάτισαν να ρίξουν και το έκαναν, πυροτεχνήματα εν μέσω πυκνοκατοικημένης δασικής περιοχής εξηγώντας στους συνδαιτημόνες τους ότι αυτά είναι τελείως ακίνδυνα, επειδή οι πολύχρωμες πραγματικές φωτιές σβήνουν κατά την κάθοδό τους στο έδαφος! Πράγματι έτσι συμβαίνει, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως συνέβησαν στο πάρτι της Γιάννας Αγγελοπούλου μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Αυτές τις εξαιρέσεις θα πρέπει να έχουν υπ’ όψη τους οι αποπειρώμενοι τέτοιου είδους πανηγυρισμούς και να σκέφτονται τις τύψεις τους αν παρ’ ελπίδα γίνουν αίτιοι να καούν, σπίτια, ζώα και πιθανόν άνθρωποι! Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις των δολίων πυρκαγιών από ανθρώπους είτε άρρωστους πυρομανείς, είτε φανατισμένους από κάποιους, είτε τέλος πληρωμένοι δολιοφθορείς συμπατριώτες ή και ξένους. Αυτό ερευνάται!

Γι - Πας