ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

- Πενία τέχνας κατεργάζεται!.. Και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίτες σε ημέρες ισχνών αγελάδων όλο και κάτι βρίσκουν να θολώσουν τα νερά…
- Βλέποντας, ότι δεν προχωρεί η έρμη η αξιολόγηση, που θα είχε πραγματοποιηθεί στις 6/12/2016 μ.Χ. ονόμασαν τα μεν μέτρα δημοσιονομικό μονοπάτι και τον «κόφτη» τον απαίσιο αυτόματο ρυθμιστή!
- Πώς έχουν τα αεροσκάφη αυτόματο πιλότο, θα έχουν και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίτες τον αυτόματο ρυθμιστή! Αυτός θα τα ρυθμίζει όλα χωρίς κάποιος να χολοσκάει.
- Είδατε ο σ. Τσακαλώτος που έστειλε επιστολή προς τους εταίρους μας λέγοντάς τους: - Επειδή αυτά που πρέπει να συζητήσουμε είναι πολλά και δυσνόητα, σκέφτομαι να σας τα αραδιάσω προφορικώς άμα τη αφίξει μου εις τας Βρυξέλλας…
- Φυσικά αυτό δεν το βρήκαν μήτε κομψό, μήτε αποδεκτό, αφού για τον σ. Τσακαλώτο είναι δυσνόητα, πώς αυτός ο τσαχπίνης θα τα αναπτύξει στους κουτόφραγκους;
* * *
- Στα τηλεπαράθυρα δυο δημοσιογράφοι, ο ένας του LIBERAL και ο άλλος της ΑΥΓΗΣ και αφουγκραζόμαστε τα διαμειβόμενα…
- Ο λόγος για τις ΜΚΟ και για την διαχείριση των κονδυλίων που διατίθενται από την καταραμένη ΕΟΚ στη νέα της μορφή που είναι η Ε.Ε.
- Οπότε καραφλιαζόμαστε από τον Καππαδόκη της ΑΥΓΗΣ που μας πληροφορεί, ότι τα κονδύλια που χορηγεί η Ε.Ε., είναι από αυτά που διατίθενται για τις τριτοκοσμικές χώρες και επειδή δεν υπάρχει εμπιστοσύνη για την διαχείρισή τους, γιατί στις χώρες αυτές η διαφθορά είναι τεραστίων διαστάσεων, χορηγούνται μέσω των ΜΚΟ.
- Άρα, αφού πρόκειται για κονδύλια προς τις τριτοκοσμικές χώρες, όπου προφανώς εντάσσεται και η χώρα της Φαιδράς Πορτοκαλέας, άρα και εδώ επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες σ’ ότι έχει σχέση με την διαφθορά, άρα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη γιατί επικρατεί διαφθορά να τα διαχειρίζονται οι ΜΚΟ.
- Θου, Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!
* * *
- Ερωτηματικά προκαλεί η αδράνεια της σοσιαλιστικής Α-Β φοράς αριστεροδεξιάς κυβερνήσεως για την καθυστέρηση αποκρατικοποιήσεως του Ελληνικού, που κατά τους μετριότερους υπολογισμούς θα δώσει σε πρώτη φάση εργασία σε 10.000 ανέργους και στη συνέχεια σε πολλές χιλιάδες.
- Που οφείλεται αυτή η ανεξήγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της παραχωρήσεως στον πλειοδότη;
- Γιατί εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε και την σ. Καρακώστα η οποία δικαιολογώντας την καθυστέρηση, είπε με τον γνωστό της τρόπο: - Πήραμε κάτι παραπάνω!..
- Αυτό όμως το κάτι παραπάνω εδώ και δυο χρόνια εξανεμίζεται προς ζημία όσων επί 7ετία ή 6ετία μένουν άνεργοι και δεν ζουν αξιοπρεπώς όπως θέλει ο σ. Τσακαλώτος να ζουν οι εθνοπατρίκιοι!..
* * *
- Η συνθήκη της Ρώμης του 1959 μ.Χ. διαλαμβάνει τα δικαιώματα του Παιδιού, όπως «Η μόρφωση του Παιδιού συναντάται με τις πνευματικές, φιλοσοφικές, κοινωνικές πεποιθήσεις των γονέων του»! Τελεία και παύλα!
- Όμως ο Γαβρόγλου εφέντης δερβέναγας του Υπουργείου Παιδείας, έχει διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, όταν και στην τηλεόραση ακόμη βλέπουμε «Απαραίτητη η γονική συναίνεση», που σημαίνει, ότι για να παρακολουθήσει το παιδί ένα τηλεοπτικό δρώμενο πρέπει να έχει την γονική συναίνεση.
- Και για τις εμφύλιες ταυτότητες, τα ομοφυλοφιλικά σχέδια και τα τρανσεξουαλικά ο υπουργός εφέντης απορρίπτει την γονική συναίνεση ως κάτι το μίασμα, το βδέλυγμα, το αποτρόπαιο.
- Μετά απορεί και ξενίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την μείωση του ποσοστού αποδοχής του από το εκλογικό σώμα!
- Και που είστε ακόμη με το άνοιγμα της κάλπης. Γι’ αυτό προμηθευτείτε κολλύρια για τα μάτια σας!..
* * *
- Είδαμε στον ημερήσιο τύπο να δημοσιεύεται η πληροφορία, ότι από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ παραλείπονται ως περιττοί, προτείνεται στη Ν.Δ.  να ψηφίσει υπέρ της απλής αναλογικής και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί την πρόταση για την καθιέρωση των ιδιωτικών πανεπιστημίων!
- Αυτό μάλλον προκαλεί πικρόχολα σχόλια, αφού έρχεται σε αντίθεση με την αριστερή ηθική, που είναι πεντακάθαρο διαμάντι και δεν επιδέχεται συμβιβασμούς, εκτός και αν στριμώχνονται ή εκβιάζονται, ως αφουγκρασθήκαμε για το τρίτο μνημόνιο.
- Ή δέχεσθε, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ την λειτουργία Ιδιωτικών Πανεπιστημίων και δεν έρχεσθε σε σύγκρουση συνειδησιακή, ή δεν το αποδέχεσθε και δεν το συζητάτε με την αναθεώρηση του Συντάγματος.
- Στην επιτροπή για την αναθεώρηση προτάθηκε και ο Κιμούλης που μας φέρνει στη μνήμη τη ρήση του Τρικούπη: Ανθ’ ημών Γουλιμής, ή στην προκειμένη περίπτωση: Ανθ’ ημών Κιμούλης!..