«Ποντικός» ξάφρισε εξοπλισμό από εργαστήριο του Πανεπιστημίου!

on .

DIARRHKSH PORTA

• Την περίοδο υπολειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκμεταλλεύτηκε ένας άνδρας και έκλεψε ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Η κλοπή χρονικά τοποθετείται στο διάστημα Μάιου - Ιουνίου και όταν έγινε αντιληπτή ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία άρχισε συστηματική έρευνα που πριν λίγα 24ωρα απέδωσε «καρπούς».
Η Ασφάλεια σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποίησε τον δράστη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Από την ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν προκύπτει ο εντοπισμός του κλαπέντος εξοπλισμού, ο οποίος πιθανότατα έκανε «φτερά»!

Και εξιχνίαση απάτης
Η Ασφάλεια Ιωαννίνων, κατέγραψε χθες και μια δεύτερη επιτυχία στο ενεργητικό της ως προς την εξιχνίαση μιας άλλης υπόθεσης, που αφορά απάτη μέσω διαδικτύου, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα.
Η συγκεκριμένη κυρία, «παγίδευσε» δύο άτομα μέσω αγγελίας πώλησης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου στο Διαδίκτυο.
Τους έπεισε και στις 18 Αυγούστου κατάθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό 3.523 ευρώ για την αγορά του αυτοκινήτου, το οποίο όμως ουδέποτε τους παραδόθηκε.
Τα θύματα αντιλαμβανόμενα την απάτη κατέφυγαν στην Αστυνομία, η οποία μετά από έρευνα της Ασφάλειας, εντόπισε τα στοιχεία της δράστιδος σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη!