Νερό ΖΑΓΟΡΙ δωρεάν στους επισκέπτες των ελληνικών αρχαιολογικών χώρων

on .

ZAGORI 

Την κοινή προσπάθεια για την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας στηρίζει η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕΕ με τη δωρεά ατομικών φιαλών Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ.
Συγκεκριμένα, η εταιρία, έπειτα από αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού και του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ) προχωρά στη διάθεση προϊόντων ΖΑΓΟΡΙ τα οποία θα δίνονται σε όλους τους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων που δεν διαθέτουν προς το παρόν αναψυκτήρια. Κάθε φιάλη θα προσφέρεται δωρεάν στον επισκέπτη μαζί με το εισιτήριο εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο.
Όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση της Ηπειρώτικης βιομηχανίας εμφιαλώσεων, «η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ συμμετέχει έμπρακτα ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας, στην ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας, αφήνοντας το δικό της πολύτιμο αποτύπωμα. Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία είναι ένα βήμα προς την προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της υγειονομικής κρίσης, με στόχο την έμπρακτη στήριξη του πολιτισμού και του τουρισμού εν μέσω της κρίσιμης περιόδου». Η υλοποίηση της πρωτοβουλίας ξεκίνησε ήδη και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της θερινής περιόδου.