Στόχος του Γιαννίκη η άμεση επάνοδος στην Super League

on .

GIANNIKHS ARGYRHS 16 7 19

• Στα ΜΜΕ παρουσιάστηκε, χθες, ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος έδειξε το στίγμα των προθέσεών του με στόχο την επάνοδο του ΠΑΣ στην Σούπερ Λιγκ 1 και το χτίσιμο παράλληλα μια ομάδας που θα αγκαλιαστεί ξανά από τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα.
Παρών στην παρουσίαση του νέου τεχνικού του ΠΑΣ ήταν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης, δια στόματος του οποίου βγήκαν αρκετές ειδήσεις αναφορικά με τα οικονομικά της ομάδας, αλλά και για τα ευχάριστα νέα που θα υπάρξουν σε λίγες μέρες σχετικά με το θέμα του γηπέδου.
Αρχικά, έγινε γνωστό πλήρως το τεχνικό επιτελείο καθώς νέος βοηθός προπονητή και άμεσος συνεργάτης του Γιαννίκη θα είναι ο Νίκος Μπαδήμας, ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ17, ενώ ο ίδιος θα αναλάβει και την Κ19. Από την άλλη ο Μάριος Παναγιώτου μετατοπίζεται από την Κ17 στην Κ19 της ομάδας της Ηπείρου.
Στο μεταξύ, σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο «Ζωσιμάδες» θα τελεστεί ο αγιασμός και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ για τη νέα χρονιά.

Επάνοδος και ελκυστικό ποδόσφαιρο
Ο 39χρονος Τρικαλινός προπονητής του ΠΑΣ ανέφερε πως σημαντικό ρόλο στη λήψη απόφασης να έρθει στον ΠΑΣ έπαιξαν οι καλές συζητήσεις που είχε με την οικογένεια Χριστοβασίλη, η σημαντική εξέλιξη της ομάδας τα τελευταία χρόνια με εξαίρεση τη περσινή χρονιά, το βαρύ όνομα και ο απίθανος κόσμος, ο οποίος πρέπει να γίνει ξανά υπερήφανος για την ομάδα. Για τους συνεργάτες του είπε ότι έχουν δίψα για δουλειά και επιτυχίες, ενώ έδειξε ανυπόμονος να γνωρίσει τους νέους του παίκτες. Τέλος, είπε ότι η ομάδα θα παίζει επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, ενώ αποκάλυψε ότι πιο ιδανικός αριθμός για το ρόστερ μιας ομάδας είναι 26-27 ποδοσφαιριστές.

Στα 2 εκ. έπεσαν τα χρέη της ΠΑΕ
Στο περιθώριο της παρουσίασης του Αργύρη Γιαννίκη, ο Γιώργος Χριστοβασίλης ρωτήθηκε για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι τα παλιά έχουν πέσει στα 2 εκατομμύρια ευρώ καθώς έχουν ήδη πληρωθεί 52 δόσεις από την ρύθμιση στην οποία είχε μπει ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Όσο για την ύπαρξη και εμφάνιση επενδυτών ή συμπαικτών στην ΠΑΕ, ξεκαθάρισε ότι μέχρι σήμερα κανείς δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον, επιβεβαιώνοντας όμως ότι σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν νέα που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ ανέφερε πως οι ελπίδες να αλλάξει κάτι στην αναδιάρθρωση είναι ελάχιστες για αυτό η ομάδα προετοιμάζεται για τη Super League 2, κάνοντας αλλαγές σε τεχνικό επιτελείο και ρόστερ. Για τον Γιαννίκη, έπλεξε το εγκώμιό του, λέγοντας ότι εκτιμήθηκαν οι ικανότητές του και η προϋπηρεσία του και πως έχει πολλά να προσφέρει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Tέλος, δήλωσε αισιόδοξος για τα τηλεοπτικά, με την ομάδα να εξακολουθήσει να παίρνει τα ίδια χρήματα, παρά την κυβερνητική αλλαγή.

Ράντοβατς και Ελευθεριάδης
Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε χτες βράδυ ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αποκτήθηκε ο Βόσνιος Ράντοβατς και ο Χρήστος Ελευθεριάδης.
Η συμφωνία με τον 23χρονο Βόσνιο μεσοεπιθετικό Σαμίρ Ράντοβατς ήταν γνωστή εδώ και μέρες και το μόνο που απέμενε ήταν να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ. Αυτό έγινε χτες και έτσι ενεργοποιήθηκε η συμφωνία και ο Βόσνιος ανακοινώθηκε και επίσημα.
Ο Ράντοβατς είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1996 στο Σαράγεβο και παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Κ 17-18-19-21 της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί και με τις φανέλες των Ολιμπίκ Σαράγεβο και της FK Σαράγεβο.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ, ο Ράντοβατς σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στον ΠΑΣ Γιάννινα μιας και είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε άλλη χώρα και ένα καινούριο πρωτάθλημα για μένα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και θέλω να κάνω τα καλύτερα μου παιχνίδια με τον ΠΑΣ. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και τον προπονητή μου κ. Γιαννίκη για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου».
Λίγη ώρα μετά την τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή που ήταν αυτή του Ράντοβατς, ήρθε και η πέμπτη με την απόκτηση του περσινού πρώτου σκόρερ της περσινής Football League, Χρήστου Ελευθεριάδη.
Ο Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως επιθετικός, είναι γεννημένος στην Καβάλα στις 30 Σεπτεμβρίου 1991 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες της Παναχαϊκής, της Νίκης Βόλου, των Σερρών, του Αλμοπού Αριδαίας, του Πιερικού και της Καβάλας. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τα ιατρικά, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα.
Στις δικές του δηλώσεις ο Ελευθεριάδης τόνισε ότι «Eίμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ. Γιαννίκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη και τη σωστή προσέγγιση που μου έγινε. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιστρέψει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει».