Μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες στο Τέρμα Κρυοπηγής Πρεβέζης

on .

MNHMOSYNO

• Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των εκτελεσθέντων πατριωτών από άνδρες του 24ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ στις 30 Ιανουαρίου 1945, τελέστηκε την Κυριακή στο Μνημείο στο Τέρμα Κρυοπηγής Πρεβέζης.

Στεφάνι για τους εκτελεσθέντες ιερείς κατέθεσε ιερέας, ενώ παρέστησαν και κατέθεσαν στεφάνια οι κάτωθι: Ο περιφερειακός σύμβουλος Αχιλλέας Γκούμας, ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου του Δήμου Πρέβεζας Γεώργιος Σαργιάνογλου, ο Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας Ιωσήφ Στύλος.

Για τον σύνδεσμο εφέδρων Αξιωματικών νομού Πρεβέζης εκ μέρους του προέδρου Παναγιώτη Κιούλια έφεδρο ταγματάρχη, ο έφεδρος Ανθυπολοχαγός Αγγ. Τσούτσης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καμαρίνας Πρέβεζας Θ. Δράκος, για την ΠΕΣΕΑ (Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ)  το μέλος του Δ.Σ. Κ. Τσούτσης Υπτγος ΕΛ.ΑΣΤ. ε.α, για τον σύνδεσμο Αγωνιστών Εθν. Αντ/σεως ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ Ν. Πρεβέζης ο γραμματέας  Δ. Καραβίδας. 

Επίσης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ.Πάργας Δ. Ζήσης, για τις οικογένειες των θυμάτων ο Γ. Κοκκίνης, για τη βασιλική ένωση Πρέβεζας ο Π. Τσόλκας, για το 22ο σύνταγμα ΕΔΕΣ ο Στ. Νίτσιος και για τον Πανελλήνιο σύνδεσμο βορειοηπειρωτικού αγώνα η Λαμπρινή Γκόντου.