Με τις δυο Βασίλισσες του Καρναβαλιού συναντήθηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας

on .

georgakos

• Συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Πρέβεζας Ν. Γεωργάκου με τις δύο Βασίλισσες του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι.

Η Ιωάννα Νάτσου και η Κατιάνα Καλντουρμίδη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είχαν μια δημιουργική συζήτηση με τον Δήμαρχο για το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, μίλησαν για την κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 στο Μητρόπολις καφέ, την τελετή έναρξης το Σάββατο 28 Ιανουαρίου με τα χορευτικά σχήματα και τη συναυλία με τους ONIRAMA και όλες τις άλλες εκδηλώσεις του Κομιτάτου.

Οι Βασίλισσες του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας αναφέρθηκαν στα κίνητρα και τα ερεθίσματα να πάρουν την απόφαση να συμμετέχουν με πιο ενεργό ρόλο στο Καρναβάλι. 

Η Πρέβεζα μέσα από το Καρναβάλι και τις εκδηλώσεις που έρχονται μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και βέβαια μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ήδη οι στολές των κοριτσιών ράβονται, ενώ ξεκινά και η διαδικασία της κατασκευής των αρμάτων που θα φιλοξενήσουν τις δύο Βασίλισσες του Καρναβαλιού στη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.