«Πυξ – Λαξ» και Δημήτρης Υφαντής στη μαγευτική Λίμνη Ζαραβίνα!

on .

ZARAVINA FESTIBAL SYNENTEYKSH

Θεσμός και μάλιστα πολύ επιτυχημένος έχει γίνει το «Zaravina Festival», το μουσικό αντάμωμα δίπλα στη μαγευτική Λίμνη της Ζαραβίνας, που διοργανώνει ο Δήμος Πωγωνίου. 

Φέτος, μετά και το αναγκαστικό διάλειμμα λόγω της πανδημίας, η μουσική συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη, 9 Αυγούστου αναμένεται να είναι εκρηκτική!

Το δημοφιλές συγκρότημα Πυξ-Λαξ μαζί με τον μοναδικό δικό μας καλλιτέχνη Δημήτρη Υφαντή υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό του Πωγωνίου!

Χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κων. Καψάλης εξέφρασε την χαρά του για την «επιστροφή» του Zaravina Festival στον φυσικό του χώρο κι απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα για μία μουσική βραδιά που, όπως είπε, θα ξεχωρίσει στα καλλιτεχνικά δρώμενα του καλοκαιριού. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη συναυλία γιατί το Zaravina Festival επιστρέφει στον φυσικό του χώρο. Το Zaravina Festival ξεκίνησε το 2018 με στόχο να αναδείξει τα δύο βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πωγωνίου, που είναι η απαράμιλλη φυσική ομορφιά και η μουσική παράδοση. Η μεγάλη αγάπη του κόσμου έφερε το θεσμό στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού για τις καλοκαιρινές μουσικές εκδηλώσεις και οι μουσικόφιλοι αναμένουν κάθε χρόνο με μεγάλο ενθουσιασμό τη συναυλία δίπλα στη μαγευτική λίμνη Ζαραβίνα. Φέτος φιλοξενούμε αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες και το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από πετυχημένο» ανέφερε, υπογραμμίζοντας παράλληλα τον κοινωνικό σκοπό της συναυλίας, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Στη σπουδαία αυτή μουσική σύμπραξη αναφέρθηκε ο εκ των πρωταγωνιστών του φεστιβάλ Δημήτρης Υφαντής, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2018 αγκαλιάστηκε από τον κόσμο ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. «Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο και το Zaravina Festival συνέβαλε στην αύξηση της επισκεψιμότητας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου και στο θεσμό του Zaravina Festival. Την Τρίτη 9 Αυγούστου θα απολαύσουμε όλοι ένα υπέροχο μουσικό τρίωρο, γι’ αυτό να μη λείψει κανείς!» δήλωσε.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Κέντρου Νέων Ηπείρου Θωμάς Τσίκος μίλησε για τη συναυλία αλλά το μέλλον του θεσμού σημειώνοντας: «Οι Πυξ Λαξ και ο Δημήτρης Υφαντής, που είναι ο πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας, θα μας χαρίσουν μία εξαιρετική μουσική βραδιά. Το Zaravina Festival αγαπήθηκε από την πρώτη χρονιά και στόχος μας είναι να εξελιχθεί και γιατί όχι να γίνει ακόμη και τριήμερο» τόνισε.

***

Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Ώρα προσέλευσης: 7:30 μ.μ. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.