Τι νέο «παίζει» στο ODEON…

on .

ENCANTO

Τρεις νέες ταινίες προβάλλονται από σήμερα στον Κινηματογράφο ODEON του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων. Ανάμεσά τους το πολυαναμενόμενο φιλμ του Ρίνλτεϊ Σκοτ «Ο Οίκος Gucci» με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga. Ακολουθεί σύντομη παρουσίασή τους:

• Encanto

Το «Encanto» των Walt Disney Animation Studios αφηγείται την ιστορία μιας εξαιρετικής οικογένειας, των Μαδριγάλων, που ζουν κρυμμένοι στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια ζωντανή πόλη, σε ένα υπέροχο, γοητευτικό μέρος που ονομάζεται Encanto. Η μαγεία του Encanto έχει ευλογήσει κάθε παιδί της οικογένειας με ένα μοναδικό δώρο από την υπερδύναμη μέχρι τη δύναμη να θεραπεύει - κάθε παιδί εκτός από ένα, το Mirabel (φωνή της Stephanie Beatriz). Όταν όμως ανακαλύπτει ότι η μαγεία που περιβάλλει το Encanto βρίσκεται σε κίνδυνο, η Mirabel αποφασίζει ότι αυτή, η μόνη συνηθισμένη Madrigal, μπορεί να είναι απλώς η τελευταία ελπίδα της εξαιρετικής οικογένειάς της.

• ΛΟΥΓΚΕΡ
Ορεινή Κρήτη, 1958. Η οικογένεια Αγγελιδάκη, μια συνηθισμένη φτωχή εργατική οικογένεια της εποχής, προσπαθεί να ανέλθει κοινωνικά. Η ενασχόλησή της με το εμπόριο πετρελαίου θα αποτελέσει το εφαλτήριό της για την απόκτηση τεράστιου πλούτου και υπέρμετρης κοινωνικής ανόδου. Ο απότομος πλουτισμός όμως θα επηρεάσει καταλυτικά τα μέλη της οικογένειας. Σκηνοθεσία: Κώστας Χαραλάμπους. Ηθοποιοί: Τάσος Νούσιας, Στεφανία Γουλιώτη, Γιωργής Τσουρής, Ερρίκος Λίτσης, Νίκος Χίλιος, Έφη Γούση, Μάνος Ιωάννου, Κυριακή Γάσπαρη, Δημήτρης Μακαλιάς, Ισίδωρος Σταμούλης, Χρήστος Ευθυμίου, Γιολάντα Μπαλαούρα κ.α.. Είδος ταινίας: Δραματική

• Ο Οίκος Gucci
Η πολυαναμενόμενη ταινία Ο Οίκος Gucci του έμπειρου σκηνοθέτη Ρίνλτεϊ Σκοτ (Alien, Ο Μονομάχος, Blade Runner) είναι εμπνευσμένη από τη συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τί κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και τί είναι ικανή μια οικογένεια να κάνει προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο. Πρωταγωνιστούν οι Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λίτο, Τζέρεμι Άιρονς, Σάλμα Χάγιεκ και ο Αλ Πατσίνο.
Ο Κινηματογράφο ODEON Paralimnio όπως και οι υπόλοιποι κινηματογράφοι της ODEON λειτουργεί σαν αμιγείς χώρος. Για την είσοδο των θεατών είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (14ημερών μετά την ολοκλήρωσή του), ή πιστοποιητικού νόσησης και εντύπου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, φοιτητική ή μαθητική ταυτότητα κλπ). Για τους ανήλικους από 4 έως 17 ετών, απαιτείται βεβαίωση δήλωσης αποτελέσματος self-test που έγινε και δηλώθηκε στο gov.gr εντός 24 ωρών πριν την έναρξη της προβολής. Για τους ανήλικους κάτω των 4 ετών δε χρειάζεται κανένα έγγραφο ή πιστοποιητικό.