Αφιέρωμα στον Θεοδωράκη από το Μουσικό Σχολείο Άρτας

on .

MOYSIKO SXOLEIO ARTAS

• Το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς χτύπησε προχθές και για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Άρτας. Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλωσόρισε η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους μαθητές της Α΄ τάξης του Γυμνασίου, που συνεχίζουν το ταξίδι της γνώσης σε νέα βαθμίδα εκπαίδευσης, καθώς και στους νέους εκπαιδευτικούς μουσικής παιδείας που εντάσσονται από φέτος, ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί,στο προσωπικό του σχολείου.
Παρόντες στο σχολείο ήταν ο βουλευτής Άρτας Χρήστος Γκόκας, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χριστόφορος Σιαφάκας, η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Παρασκευή Χαμπηλομάτη και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης. Αναστασία Σίμου-Τάσιου, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Τη σημαντική και συμβολική πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, το Μουσικό Σχολείο Άρτας επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και αγωνιστή της ελευθερίας και της δημοκρατίας Μίκη Θεοδωράκη με ένα μουσικό αφιέρωμα που παρουσίασαν εκπαιδευτικοί του.