Η Αντιγόνη του Σοφοκλή στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ

on .

ANTIGONE 1 2

• Την ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σοφοκλή, ένα από τα κορυφαία κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, θα παρουσιάσει για μια παράσταση στα Γιάννενα η Εταιρεία Τέχνης «Αrs Aeterna», την Τρίτη 27 Ιουλίου και ώρα 9.30 μ.μ., στο Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ. «Κ.Φρόντζος».

«Σ’ αυτό το νέο και αναθεωρημένο ταξίδι της Αντιγόνης, έχουμε την τύχη να συνυπάρχουμε με έναν κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό, τον Θανάση Παπαγεωργίου...», αναφέρει στο σημείωμά του για την παράσταση ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, στο ρόλο του Κρέοντα, και μια σειρά σημαντικών ηθοποιών, εκπροσώπων της νεότερης γενιάς, με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη , στο ρόλο της Αντιγόνης, την Ντόρα Μακρυγιάννη [Ισμήνη], τον Μάνο Καρατζογιάννη [Φύλακας, Άγγελος], τον Δημήτρη Σαμόλη [Αίμων], τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη [Τειρεσίας], αναμετρώνται με το αιώνιο κείμενο του Σοφοκλή.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης με την συνεργασία του Μάνου Καρατζογιάννη. Γενική είσοδος 15ευρώ Προπώληση: Viva.gr Κιόσκι Κεντρικής Πλατείας Βιβλιοπωλεία: - Αναγνώστης - Χαρτέξ