Στην Ε.Η.Μ. το κρυφό πάθος της Πην. Δέλτα για τον Ί. Δραγούμη

on .

DELTA DRAGOYMHS

• Η «Ιστορία χωρίς όνομα», ο θυελλώδης έρωτας της Πηνελόπης Δέλτα και του Ίωνα Δραγούμη, έρχεται στα Γιάννενα τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου (ώρα έναρξης 21.15), μετά την επιτυχία που γνώρισε σε τρία ανοιχτά θέατρα της Αθήνας.
Με την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Γάκη, το βραβευμένο με τρία βραβεία κοινού βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου εξελίχθηκε σε μία παράσταση φαινόμενο μέσα από τη θεατρική διασκευή της Ανθής Φουντά και του Κώστα Γάκη. Λατρεύτηκε από το κοινό, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και διακρίθηκε ως «Η παράσταση της χρονιάς» από τα θεατρικά βραβεία Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων.
Ο Τάσος Νούσιας ενσαρκώνει τον εμβληματικό και για πολλούς αμφιλεγόμενο διπλωμάτη, λόγιο και πολιτικό Ίωνα Δραγούμη. Η Μπέτυ Λιβανού και η αποκαλυπτική Μαρία Παπαφωτίου μοιράζονται δύο διαφορετικές εποχές της σπουδαίας συγγραφέως και ιστορικής προσωπικότητας, Πηνελόπης Δέλτα ενώ ο Νίκος Ορφανός αναλαμβάνει τον ρόλο του Στέφανου Δέλτα.
• Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 18 ευρώ. Μειωμένο 15 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ και άνω των 65). Προπώληση εισιτηρίων: ARTINFO.GR, VIVA.GR, TICKETS IOANNINA, ROCK SHOP, βιβλιοπωλείο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.