Μέχρι 10 Ιουλίου αιτήσεις για το Θερινό Μαντείο 2021

on .

THERINO MANTEIO

• Σε νέους ηθοποιούς και καλλιτέχνες της σκηνικής πράξης, σπουδαστές δραματικών σχολών και θεατρολογικών σχολών με πρακτική κατεύθυνση απευθύνεται το Θερινό Μαντείο 2021, ο θεσμός που ξαναζωντανεύει αυτό το καλοκαίρι από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

To Θερινό Μαντείο έχει φέτος τίτλο «Ιερά Οικ(ε)ία» και θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Αυγούστου έως τις 25 Αυγούστου στα Γιάννενα. Το θέμα του εμπνέεται από την αρχαιολογική σήμανση της Δωδώνης και έχει στόχο να αναπτύξει ποικιλόμορφα, μέσα από εργαστήρια, πρακτικά και θεωρητικά την έννοια του τελετουργικού του αρχαίου δράματος και την αίσθηση του οικείου, ως προς το περιεχόμενο των θεατρικών κειμένων αλλά και τη σχέση τους με το παρόν. Καλλιτεχνική υπεύθυνη από φέτος είναι η Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Οι καθηγητές που θα διδάξουν στη διοργάνωση είναι ο Δημήτρης Σωτηρίου (σώμα), η Γεωργία Τέντα (φωνή) και η Μαρία Κεχαγιόγλου (λόγος). Το πρόγραμμα των εργαστηρίων θα πλαισιωθεί από masterclasses, ξεναγήσεις και ένα διεθνές συμπόσιο με αφορμή το θέμα «Ιερά Οικ(ε)ία». • Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν θα πρέπει μέχρι τις 10 Ιουλίου να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο https://forms.gle/J3REDrSipzzcc1kQ7.

Περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..