«Μάγια η Μέλισσα» σε Γιάννενα και Πρέβεζα

on .

magia

• Στα Γιάννενα και το υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. θα βρεθούν η Μάγια, ο Βίλλυ, ο Φλιπ και η Θέκλα, οι πρωταγωνιστές της παιδικής παράστασης «Μάγια η Μέλισσα» σήμερα, Πέμπτη και ώρα 20.30, ενώ αύριο, Παρασκευή, την ίδια ώρα, θα παίξουν στο Κηποθέατρο της Πρέβεζας.

Πρωταγωνιστούν οι Ανδρέας Παπαϊωάννου, Μαρία Προδρόμου, Κική Τσαλίκη, Νίκος Χρηστίδης, Ευτυχία Ψωμά. Μαζί τους η ακροβάτης Στέλλα Δροσινού. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12€ και στην προπώληση 10€. Προπώληση γίνεται στο ticketsioannina στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων, στο Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης και για την παράσταση της Πρέβεζας στα Βιβλιοπωλεία Κύκλος και Αυδίκο και ηλεκτρονικά στο viva.gr.

Δύο προσκλήσεις για «Μάγια η Μέλισσα»

• Η παιδική παράσταση «Μάγια η Μέλισσα» θα παρουσιαστεί σήμερα, Πέμπτη, ώρα 20.30 στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. και ο «Π.Λ.» κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του ώστε να την απολαύσουν δωρεάν.

*Πάρτε τηλέφωνο σήμερα, ώρες 9.30 π.μ. – 1 μ.μ. στα γραφεία μας ή μέσα στο ίδιο διάστημα στείλτε μας email στο: info@proinoslogos,gr και μπείτε στην κλήρωση για τις προσκλήσεις.