36 φιάλες αίματος στην εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού

on .

EES

• Την 2η ανοιχτή εθελοντική αιμοληψία πραγματοποίησε με επιτυχία το Σάββατο το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Προσωπικό, εθελοντές και μέλη του ΕΕΣ έδωσαν και αυτή τη φορά δυναμικό «παρών» σε μια από τις σπουδαιότερες πράξεις ανθρωπισμού: την Αιμοδοσία.
Στην αιμοδοσία συμμετείχε εκτός από τον Ε.Ε.Σ., ο Σύλλογος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστών Ηπείρου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων και ο Σύλλογος Τριτέκνων Ιωαννίνων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΕΣ «το αποτέλεσμα, για μια ακόμη φορά, δικαίωσε την επιλογή του Τμήματός μας για συνεχείς και συνεργατικές αιμοδοσίες, αφού πέραν του αριθμού των προσερχομένων (άνω των 40) και των φιαλών αίματος (36), πολύ σημαντικό υπήρξε και το γεγονός ότι προστέθηκαν πέντε νέοι εθελοντές αιμοδότες. Η προσπάθειά μας για διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών θα συνεχιστεί. Επόμενο ραντεβού, στις 14 Ιουνίου, στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη».