Αιτήσεις έως 20 Ιουνίου για το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών

on .

APOSTOLH SHMA

• Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών με δωρεά εξοπλισμού παραγωγής ή/και υπηρεσιών πιστοποίησης και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), ανακοινώνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι εγκατεστημένοι στη Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία (Ανατολική-Κεντρική-Δυτική) και Θράκη, να δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ) και να έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών μεταξύ 15.000 - 500.000 ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη από τη λίστα των ΚΑΔ-κωδικών δραστηριότητάς τους, αυστηρά έως και την Κυριακή 20 Ιουνίου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Η πλήρης Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ www.mkoapostoli.gr, στην ενότητα «Η Δράση μας», στην υποενότητα «Προγράμματα» με τον τίτλο «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών».