Μία εκπομπή με ήχους και χρώματα από Ανατ. Ζαγόρι

on .

zagori

• Για το τρίτο του ταξίδι στη μουσική παράδοση του τόπου μας ετοιμάζεται ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ζαγορισίων, ο οποίος αυτή τη φορά θα πάει στο Ανατολικό Ζαγόρι και θα… συγχρωτιστεί με μουσικές και ήχους, νότες και μελωδίες «με την ελπίδα και συνάμα ευχή να ανταμώσουμε γρήγορα στα πανηγύρια μας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του!
Πιο συγκεκριμένα, αύριο, Σάββατο και ώρα 7 μ.μ. ο Σύνδεσμος θα μεταδώσει μέσω facebook μία μουσική εκπομπή σε live streaming.
Συνταξιδιώτες του αυτή τη φορά θα είναι η Ζυγιά του Ηλία Πλαστήρα με τον ίδιο στο κλαρίνο και στο τραγούδι, τον Δημήτρη Κωνσταντή στο λαούτο και στο τραγούδι, τον Γιώργο Γκόγκο στο βιολί και τον Διονύση Ζώη στο ντέφι! Θα συμμετέχει επίσης ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Παν/μιου Ιωαννίνων Γιώργος Κοκκώνης!
Με την εκπομπή αυτή ολοκληρώνεται ο πρώτος θεματικός κύκλος διαδικτυακών εκπομπών ααπό τον Σύνδεσμο, ο οποίος, όπως τονίζει ο Πρόεδρός του Γιώργος Φούκας, ετοιμάζεται ήδη για τις επόμενες εκπομπές με νέες συνεργασίες, καινούργια αφιερώματα και νέες θεματικές ενότητες!