Διαδικτυακές παραστάσεις και Χριστουγεννιάτικες δράσεις

on .

dipethe

• Σειρά Χριστουγεννιάτικων διαδικτυακών παραστάσεων και δράσεων θα παρουσιάσει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από σήμερα, Τρίτη η Βίκκυ Βάββα («Ανοιχτό Παράθυρο») θα αφηγηθεί την αγαπημένη ιστορία «Το Δώρο της παπλωματούς», η Εβίτα Αγγέλη («Βυσσινόκηπος») θα παρουσιάσει εργαστήρι κατασκευής κούκλας και η Χριστίνα Ντούκα («Ενεργό Θέατρο»), το « Ποιος θα σώσει τα Χριστούγεννα;», μία Χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά.
Από αύριο, Τετάρτη οι Αθεράπευτοι θα παρουσιάσεις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και η Αθηνά Τσικνιά (Θέατρο Actina) «Το μαγικό φτερό των Χριστουγέννων», παράσταση με ζωντανή μουσική γοτθικών παραμυθιών και παραμυθιών από ξένες χώρες.
Από την ερχόμενη Πέμπτη το ΚΔΑΠ «Το δέντρο της γνώσης» θα παρουσιάσει επτά βίντεο με χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τους εκπαιδευτικούς του, ενώ θα παρουσιαστεί και «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από την ομάδα της Σχολής Χορού Ανθή Βικελή.
Οι παραπάνω δράσεις θα είναι διαθέσιμες στο κανάλι του youtube του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων έως τις 7 Ιανουαρίου 2021.
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και αφήγηση χριστουγεννιάτικης ιστορίας από συνεργάτες του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων την ερχόμενη Πέμπτη, ώρα 12:00 στη συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ιωαννίνων.