Το «Χωριό του Αϊ Βασίλη» με διαδικτυακές δράσεις

on .

xorio ah basili

• Εδώ είναι και φέτος το «Χωριό του Αϊ Βασίλη», στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, το οποίο μέσα σε μια δύσκολη για όλους περίοδο, έρχεται να φέρει στο σπίτι μας τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και να δημιουργήσει μια ξεχωριστή και «μαγική» γιορτινή εμπειρία.
Στην καινούργια ιστοσελίδα του www.parkofrontzou.gr/santavillage μπορεί όποιος θέλει να περιηγηθεί στο μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χιλιάδες φωτάκια, να δει μέσω δωρεάν live streaming τον Άγιο Βασίλη να διαβάζει τα γράμματα των παιδιών, αλλά και να ταΐζει τα ζώα του. Μπορεί επίσης να επιλέξει τον τρόπο παραλαβής του δώρου του από τον Άγιο Βασίλη που θα του το παραδώσει με την άμαξα και το άλογό του! Επίσης, μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις διαδικτυακές παραστάσεις που ετοιμάζονται για τα φετινά Χριστούγεννα.
Το πρόγραμμα των παραστάσεων περιλαμβάνει τα εξής: Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Διαδίκτυο της Long Vehicle Productions καθημερινά, με πάνω από 30 live δράσεις για παιδιά, Ξυπόλυτους στο πάρκο και Ποντικοπαγίδα.