Εκδήλωση γνωριμίας με το Film Office στην Ήπειρο

on .

film ofice

• Εκδήλωση γνωριμίας με την εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου, για την δημιουργία και λειτουργία του EPIRUS FILM OFFICE, ενός Γραφείου Προώθησης, Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Κινηματογραφικών παραγωγών (FILM OFFICE), στο πλαίσιο ευρωπαϊκού έργου, διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου αύριο, Παρασκευή και ώρα 7:30 μ.μ. στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς - Aκρόπολη Ιτς Καλέ.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, το Έργο CIAK για την Περιφέρεια Ηπείρου θα παρουσιάσει η Υπεύθυνη του Έργου, ενώ ο βραβευμένος σκηνοθέτης των ταινιών για τον ΕΟΤ κ. Αντώνης Κιούκας, και σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του κινηματογράφου όπως ο παραγωγός κ. Νίκος Γιαννόπουλος, και η κ. Βένια Βέργου διευθύντρια του HELLENIC FILM COMMISSION του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου θα μιλήσουν για την σημασία των διεθνών συμπαραγωγών για την τουριστική προώθηση και την οικονομική ανάπτυξη ενός τόπου.
Μετά την ημερίδα ενημέρωσης θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο, τριήμερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ, που αποτελεί την άλλη σημαντική δράση του έργου CIAK με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από Παρασκευή 18 έως Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου (αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών στη σελ. 5)