«Εκείνος και Εκείνος» με τους Θοδ. Γκόγκο – Θαν. Μιχαηλίδη

on .

ekeinos k ekeinos

• Το εμβληματικό έργο του Κώστα Μουρσελά «Εκείνος και Εκείνος» θα παρουσιαστεί μεθαύριο Τετάρτη, και ώρα 9.30 μ.μ. στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ.. Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.
Πρόκειται για τη θεατρική προσέγγιση από την καλλιτεχνική εταιρεία «ΤΟ ΑΒΓΟ» ορισμένων επεισοδίων της ιστορικής τηλεοπτικής σειράς «Εκείνος και Εκείνος», το σενάριο της οποίας έγραψε ο Κ. Μουρσελάς το 1972 και πρόβαλλε τότε η κρατική τηλεόραση, με τον Θοδωρή Γκόγκο και τον Θανάση Μιχαηλίδη να ενσαρκώνουν τους ρόλους του Σόλωνα και του Λουκά αντίστοιχα.
Οι δυο ηθοποιοί θα αναμετρηθούν με τους απαιτητικούς αυτούς ρόλους που ισορροπούν ανάμεσα στο κωμικό και το τραγικό υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Βασίλη Κονταξή και συμμετέχει η Σεμέλη Παπαοικονόμου. Η παράσταση επενδύεται μουσικά με ορχηστρικά κομμάτια του Βασίλη Δημητρίου, ο οποίος υπήρξε αγαπημένος συνεργάτης του Μουρσελά, τόσο στην τηλεόραση με τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά» όσο και στο θέατρο με το έργο «Ω τι κόσμος μπαμπά!».
*Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ γενική είσοδος και 8 ευρώ το μειωμένο.