«Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος» στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ

on .

rovinsonas

• Η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου παρουσιάζει, το έργο των Νίνο ντ’ Ίντρόνα και Τζάκομο Ραβέκιο, «Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος», σε διασκευή Ξένιας Καλογεροπούλου και σκηνοθεσία Ηλία Μπαγεώργου.
Στα Γιάννενα η παράσταση θ’ ανέβει σήμερα, Πέμπτη και ώρα 9 μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ
Πρωταγωνιστούν: Φώτης Σπύρος, Νίκος Χρηστίδης.
Το έργο: Δυο ξένοι ναυαγούν πάνω σε μια στέγη… στη μέση του πουθενά! Καθώς η στάθμη του νερού γύρω τους όλο και ανεβαίνει αναγκάζονται να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και μέσα από έντονες συγκρούσεις να συνεργαστούν. Ο ένας μιλάει ελληνικά κι ο άλλος μία ξένη, ακαταλαβίστικη διάλεκτο! Όμως, στον μαγικό χώρο του θεάτρου, όπου όλα είναι εφικτά, οι δυο τους καταφέρνουν, όχι μόνο να συνεννοηθούν αλλά να γίνουν και… φίλοι!
• Πληροφορίες – προπώληση: viva.gr. Τιμές εισιτηρίων: 9, 8, 7, 6 ευρώ

Δωρεάν για παιδιά
Δωρεάν για τα παιδιά θα είναι η παρακολούθηση της παράστασης. Την προσφορά κάνουν το Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου και το tickets ioannina σε συνεργασία με την παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου. Πιο συγκεκριμένα, πληρώνοντας ο συνοδός μόνο ένα εισιτήριο γενικής εισόδου (αξίας 9 ευρώ) το παιδί θα μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση εντελώς δωρεάν. Ακόμα θα μπορούν ολοι μαζί να ξεναγηθούν και να κάνουν δραστηριότητες στο πάρκο του Φρόντζου πρίν από την παράσταση με ελεύθερη είσοδο. Την προσφορά δικαιούνται όλοι οι δημότες Ιωαννίνων.