Ανοιχτό και πάλι το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης Γράμμου

on .

PARKO

• Ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης. Για αυτό το μήνα έχει προγραμματιστεί ξενάγηση και την Κυριακή, 26 Ιουλίου, ενώ ξεναγήσεις θα γίνουν και άλλες μέρες και ώρες μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Ξεκινούν στις 11.00 ακριβώς.
Μεταξύ 11 και 12 οι επισκέπτες κάνουν περίπατο στα αλπικά λιβάδια και δάση της περιοχής που βρίσκεται το Πάρκο. Στις 12 ξεκινάει η κυρίως ιστορική ξενάγηση, η οποία λόγω της έκτακτης κατάστασης θα γίνεται στον υπαίθριο χώρο των κτιρίων του Πάρκου. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να πιουν το καφέ τους ή να γευματίσουν στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου του Πάρκου, το οποίο λειτουργεί με τη φροντίδα του Συνεταιρισμού Γυναικών Νεστορίου.
*Οι επισκέπτες πριν έρθουν θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο 24670 21853 για να δηλώσουν συμμετοχή ή να στείλουν μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..