Η Λαϊκή Ορχήστρα παρουσιάζει αφιέρωμα στον Δήμο Μούτση

on .

moutsh

• Ένα αφιέρωμα στο Δήμο Μούτση θα παρουσιάσει η Λαϊκή Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων μέσα στο επόμενο δίμηνο και ξεκινώντας από αύριο, Σάββατο.

Συμμετέχουν οι: Γιάννης Σταύρου, τραγούδι, Χαρά Καλπακίδου, τραγούδι, Νίκος Παππάς, μπουζούκι, Δημήτρης Σταύρου, μπουζούκι, Γιάννης Μάνος, κιθάρα, Απόστολος Παπαπέτρος, μπάσο, Κώστας Γκλίναβος, τύμπανα και Αναστασία Σταύρου, πιάνο - επιμέλεια ενορχήστρωσης.

Πρόγραμμα εμφανίσεων
Η πρώτη συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας θα δοθεί αύριο, Σάββατο, ώρα 21:30, στον αύλειο Χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής».

Θα ακολουθήσει την Κυριακή, 19 Ιουλίου, ώρα 21:30, η Ανατολή, πλατεία 28ης Οκτωβρίου. Τη διοργάνωση έχουν η Κοινότητα Ανατολής και η Αδελφότητα Ποντίων και Μικραστιατών Ηπείρου.

Το Σάββατο, 25 Ιουλίου, ώρα 21:30 σειρά έχει το Νησί με διοργανωτή την Κοινότητα Νήσου.

Την Τετάρτη, 29 Ιουλίου, ώρα 21:30 ακολουθεί το Σταυράκι με διοργανωτή την Κοινότητα Σταυρακίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρακίου.
Το Σάββατο, 1 Αυγούστου, ώρα 21:30 συναυλία θα δοθεί στη Δαφνούλα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αναζητώντας τα μονοπάτια του Αράχθου». Διοργάνωση Κοινότητα και Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνούλας.

Την Παρασκευή, 7 Αυγούστου, ώρα 21:00 ακολουθεί το Κουτσελιό με διοργανωτές την Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουτσελιού.

Τη Δευτέρα, 10 Αυγούστου, ώρα 21:00 σειρά έχει η Αμπελιά. Διοργάνωση Κοινότητα και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελιάς.

Το Σάββατο, 29 Αυγούστου, ώρα 21:00 τα Λακκώματα με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λακκωμάτων.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.