Ενημέρωση στα Γιάννενα για το έργο Film Office

on .

FILM OFFICE

• Εκδήλωση Ενημέρωσης και Πληροφόρησης (Infoday) του ευρωπαϊκού έργου CIAK «Κοινές πρωτοβουλίες για την αναγνώριση και αξιοποίηση του τουριστικού δυναμικού της περιοχής του προγράμματος μέσω κινηματογράφου – Common Initiatives to AcKnowledge and valorize tourism potential of the programme area through cinema» διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου. Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων KASTRO του ξενοδοχείου «Grand Serai» στα Γιάννενα.
Την Infoday θα χαιρετίσουν η Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου με αρμοδιότητα τα θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου και ο Στράτος Ιωάννου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης υπεύθυνος για την Τουριστική Ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου. Η κ. Μπραΐμη, επίσης, θα αναφερθεί στα Προγράμματα Interreg Περιφέρειας Ηπείρου ως μοχλού ανάπτυξης και εξωστρέφειας.
Παράλληλα, ο βραβευμένος σκηνοθέτης Αντώνης Κιούκας θα παρουσιάσει την μελέτη της οργάνωσης και λειτουργίας του Film Office αναλύοντας την υφιστάμενη κατάσταση. Επιπλέον ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα παρουσιάσει την «Σχέση του κινηματογράφου και της οικονομίας».