«Ποια Ελένη;» από τους Ραφτανίτες για την Ημέρα Αγάπης του ΟΚΠΑΠΑ

on .

RAFTANITES

• «Ημέρα Αγάπης» διοργανώνει ο ΟΚΠΑΠΑ την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, με στόχο την σύγκλιση των προσπαθειών, όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, φορέων και επιχειρήσεων, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουν στην κάλυψη πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των οικογενειών του Δήμου που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης και ειδικότερα κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Έτσι σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών ¨Θε.Ο.Ρα¨ ο ΟΚΑΠΑ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για τη Μουσική Κωμωδία των Ρέππα -Παπαθανασίου «Ποιά Ελένη», την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, όπου αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο πριν τις γιορτές ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών.
«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας, καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα. Καλούμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, την Εκκλησία, και τις επιχειρήσεις του τόπου μας να προσφέρουν ότι μπορούν «για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης», τονίζει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημ. Πάνου.