Μία μοναδική βραδιά με Γλυκερία – Μ. Ασλανίδου

on .

glukeria

• Ένα αυθεντικό και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς σημαντικών Ελλήνων δημιουργών θα παρουσιάσουν η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου στη συναυλία που θα δώσουν την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.30 στο υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ..
Η Γλυκερία θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια σε Ελλάδα και εξωτερικό τον χαρακτηρισμό «η φωνή της Ελλάδας».
Παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή. η Μελίνα Ασλανίδου από την άλλη είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ερμηνεύτριες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Η μοναδική χροιά της φωνής της μαγεύει το κοινό και τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί από τον κόσμο. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Στέλιος Φωτιάδης.
• Τα εισιτήρια κοστίζουν 13 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στην είσοδο. Προπώληση γίνεται σε: Ticketsioannina, Μουσική Σκηνή Πολυχώρος Αγορά, Κατάστημα Γερμανός και viva.gr.