Στις 2 και 3 Αυγούστου το φετινό 16ο Φεστιβάλ του Γοργόμυλου

on .

festival

• Το 16ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου «Rapido Molino» που διοργανώνει ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, θα λάβει χώρα το διήμερο 2 και 3 Αυγούστου. Το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στην Κεντρική Πλατεία του Γοργομύλου Πρεβέζης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή, 2 Αυγούστου τη σκηνή ανοίγουν οι Unan Ahtarma και στην συνέχεια έρχονται οι Αυτόπτες Μάρτυρες που θα δώσουν την σκυτάλη στον Ορφέα Περίδη. Το Σάββατο, 3 Αυγούστου τη σκηνή ανοίγει ο Stuart Craig με αφιέρωμα στους AC/DC. Συνεχίζει οι George Gakis & sticky fingers με αφιέρωμα στους Rolling Stones.
Στη συνέχεια ανεβαίνουν στην σκηνή οι Black Strat Band με αφιέρωμα στους Pink Floyd και τέλος Blues People με αφιέρωμα στους ZZ TOP. Ώρα έναρξης 20:30. Η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 10 ετών είναι δωρεάν. Η προπώληση για την πρώτη ημέρα είναι 8 ευρώ και το εισιτήριο στην είσοδο είναι 10 ευρώ.
Την δεύτερη ημέρα, η είσοδος είναι 3 ευρώ. Στα Γιάννενα προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης και Χαρτέξ και στο Giorgio music shop.