Γιορτή Γαστρονομίας στην Πανηπειρωτική Έκθεση

on .

GASTRONOMIA GEYSEIS HPEIROY 5 4 19

• Γιορτή με τίτλο «Γαστρονομία Γεύσεις Ηπείρου» διοργανώνει σήμερα και αύριο στο πλαίσιο της Πανηπειρωτικής Έκθεσης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου. Ομιλητές για το ρόλο της Γαστρονομίας στην ανάπτυξη, στις σχέσεις της με τις τοπικές κοινωνίες και τις επιχειρηματικές εμπειρίες που προσφέρει, θα είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι, τη Γκάνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τσεχία και τα Σκόπια.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα στις 5 το απόγευμα και θα συνεχιστούν αύριο με ώρα έναρξης 5.45 επίσης το απόγευμα. Μεταξύ των άλλων σήμερα θα μιλήσουν οι: Ηλίας Μαμαλάκης Δημοσιογράφος Γαστρονομίας, Νανά Δαριώτη Δημοσιογράφος Γαστρονομίας, Ανδρέας Ανδρουλιδάκης Δημοσιογράφος οίνου.
Την Κυριακή θα μιλήσουν οι Φώτης Βαλλάτος, συντάκτης του περιοδικού BLUE της Aegean Airlines, Θύμιος Τζάλλας, συνεργάτης της Hasard Society – Ηνωμένο Βασίλειο, Άγγελος Ρέντουλας διευθυντής «Γαστρονόμου», Γιώργος Τάσος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και καταφυγίου θηραμάτων στο Μπουραζάνι, Γιώργος Πίττας ξενοδόχος - συγγραφές, υπεύθυνος του Ελληνικού Πρωινού του ΣΕΤΕ, Μάνος Μακρυγιαννάκης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Φίλεμα» των Βρυξελλών.