«Το Ευχαριστημένο» στο Πνευμ. Κέντρο Ιωαννίνων

on .

TO EYXARISTHMENO

• Την παράσταση «Το Ευχαριστημένο» βασισμένη στο βραβευμένο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρίνας Καραγάτση σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, θα παρουσιαστεί την Τρίτη, 9 Απριλίου και ώρα 9.30 μ.μ. στην αίθουσα "Β. Πυρσινέλλας" του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Το έργο μας μεταφέρει στο σπίτι της οικογένειας του συγγραφέα Μ. Καραγάτση. Μέσα σε τρεις ημέρες αγρύπνιας του λογοτέχνη και μέσα από το βλέμμα της μικρής Μαρίνας, αποκαλύπτονται όλα όσα στοίχειωσαν και πλήγωσαν μία από τις πιο γνωστές οικογένειες της Ελλάδας ή μπορεί να στοιχειώνουν απλώς μία οικογένεια. Και αν οι σκοτεινές στιγμές υπερέχουν των φωτεινών, η συμφιλίωση με το παρελθόν αποδεικνύεται ο μόνος δρόμος…
Οι συντελεστές
Διασκευή: Έρι Κύργια. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου. Σκηνικά – Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου. Μουσική: Nalyssa Green. Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου. Βοηθοί σκηνοθέτη: Δήμητρα Κουτσοκώστα, Θωμαΐς Γκερλεκτσή. Διανομή: Λασκαρώ: Καίτη Μανωλιδάκη. Μαρίνα: Σίσσυ Τουμάση. Μίνα: Σμαράγδα Σμυρναίου. Νίκη: Δανάη Σαριδάκη. Καραγάτσης: Χρήστος Μαλάκης.
*Τα εισιτήρια κοστίζουν 16 ευρώ το κανονικό, 14 ευρώ το μειωμένο και 12 ευρώ ο εξώστης. Προπώληση: 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο από αύριο, Τρίτη.