Χωρίς… συναυλίες έμεινε και το ΑrtWave Festival!

on .

AGGELAKAS GIANNHS

• Μετά τις ατυχίες που αντιμετώπισε το Its Kale Festival, άλλη μία φετινή διοργάνωση του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων, το ArtWave Festival, ξεκινάει… στραβά, με ακύρωση τριών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που θα το πλαισίωναν.
Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό χθες το απόγευμα το Πνευματικό Κέντρο, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο αντίστοιχα συναυλίες του Γιάννη Αγγελάκα και του συγκροτήματος Χαΐνηδες. Ο λόγος της αναβολής για τον Γ. Αγγελάκα, σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής, είναι η τροποποίηση του προγράμματος της περιοδείας του, λόγω μη πραγματοποίησης της προχθεσινής συναυλίας στη Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκης η οποία μεταφέρθηκε για σήμερα.
Ως εκ τούτου, το μουσικό μέρος του ArtWave Festival, συμπεριλαμβανομένης και της συναυλίας του συγκροτήματος «12ος Πίθηκος», μεταφέρεται για τις αρχές Φθινοπώρου, όπως ανέφερε το Πνευματικό Κέντρο επιφυλασσόμενο για την ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών.
Το εικαστικό μέρος
Το εικαστικό μέρος του Φεστιβάλ (εργαστήρια, εκθέσεις κλπ.), θα πραγματοποιηθεί πάντως κανονικά. Συγκεκριμένα η έκθεση Restless Waters, με συμμετοχή 50 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιαστεί στο Σουφαρί Σεράι, με εγκαίνια την Δευτέρα, 9 Ιουλίου, ώρα 7:30 μ.μ. και διάρκεια έως τις 29 Ιουλίου. Παράλληλα η παρουσίαση video art έργων Ιταλών καλλιτεχνών με την επιμέλεια της Silvia Grandi από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, στο Σπήλαιο Περάματος, ξεκινά από αύριο, Σάββατο και διαρκεί μέχρι την Κυριακή, 16 Ιουλίου.