Υποδοχή χορευτικών του 4ου Διεθνούς Φολκλορικού Φεστιβάλ Ιωαννίνων

on .

FOLKLORIKO GKOLAS
• Τους χορευτές που συμμετέχουν στο 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Ιωαννίνων το οποίο διοργανώνει ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων υποδέχτηκε χθες εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Γκόλας.
Φέτος, στο Φεστιβάλ λαμβάνουν χορευτικά από την Σερβία, την Κίνα, την Ινδία, το Μεξικό, τη Νότια Κορέα και την Ουγγαρία. Ο κ. Γκόλας καλωσόρισε στα Γιάννινα τις αποστολές των χορευτικών συλλόγων δίνοντας τους αναμνηστικά δώρα.
Όπως μεταξύ άλλων δήλωσε, «το Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων έχει πια μεγαλώσει κι έχει γίνει θεσμός για την πόλη».

Το πρόγραμμα
• Το 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ διεξάγεται έως μεθαύριο, Δευτέρα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα, Σάββατο, ώρα 11:00 θα γίνει διοργάνωση εκδηλώσεων και παιχνιδιών με την συμμετοχή των συγκροτημάτων το πρωί στη Πλατεία Μαβίλη. Ώρα 21:30 παράσταση στην Πλατεία Μαβίλη. Ακολουθεί πάρτι για τους εθελοντές και τους χορευτές στον ίδιο χώρο. Μεθαύριο, Δευτέρα, ώρα 21:30, θα πραγματοποιηθεί παράσταση στο θέατρο ΕΗΜ  και τελετή λήξης.