Χρώμα, κέφι και... πολύ κουκλοθέατρο με πρωταγωνιστές τα παιδιά!

on .

KOYKLOTHEATRO PARELASH 26 3 18

• Παραστάσεις, εργαστήρια, δρώμενα, παρέλαση αλλά και ένα μοναδικό bubble show στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Αγίου Νικολάου είχαν οι φετινοί εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου στα Γιάννενα.
Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που ξεχώρισαν ήταν η παρέλαση παιδιών του Antrala Puppet Theater με κούκλες και ευφάνταστες κατασκευές το πρωί του Σαββάτου σε κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης δίνοντας μία γιορτινή νότα στην κατά τα άλλα μουντή ατμόσφαιρα.
Επίσης, την ίδια ημέρα το δίδυμο των La petite Marguerite έκανε ένα μοναδικό σόου με σαπουνόφουσκες στο χώρο της Λαϊκής του Αγίου Νικολάου Αγοράς, το οποίο γοήτευσε δεκάδες Γιαννιωτόπουλα που παρακολούθησαν το θέαμα με… ανοιχτό στόμα!
Λίγο νωρίτερα το κουκλοθέατρο Αντράλα και ο Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου «Τα Παλιά Γιάννινα» διοργάνωσαν κυνήγι θησαυρού στην οδό Ανεξαρτησίας με τη συμμετοχή αρκετών ομάδων από παιδιά που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με παραδοσιακά χειρωνακτικά επαγγέλματα. Το διήμερο συμπληρώθηκε με τρεις συνεχόμενες παραστάσεις κουκλοθέατρου οι οποίες φιλοξενήθηκαν προχθές το απόγευμα στο Θέατρο Έκφραση με θεατές επίσης δεκάδες Γιαννιωτόπουλα.