Ρέμος, Παπαρίζου, ΜΕΛΙSSES στην Κεντρ. Πλατεία Ιωαννίνων

on .

REMOS

• Μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδια, δυνατές ερμηνείες και συναίσθημα θα προσφέρουν ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου και οι ΜΕΛΙSSES στη συναυλία που θα δώσουν το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 21.00, στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων. Τη μοναδική αυτή γιορτή της μουσικής προσφέρει στην πόλη και τον κόσμο των Ιωαννίνων η εταιρία P&I Hellas. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, ο Αντώνης Ρέμος από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή και οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Η Έλενα Παπαρίζου, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, λαμπερή πάντα, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στην σκηνή να κερδίζει το κοινό και να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα εκρηκτικό show. Special Guest στη συναυλία θα είναι οι ΜΕΛΙSSES, το Νο1 συγκρότημα της Ελλάδας, που έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1.500 live στα 13 χρόνια τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.

H P&I Hellas

H P&I Hellas είναι θυγατρική της γερμανικής πολυεθνικής P&I AG. Η κύρια δραστηριότητά της P&I είναι η ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού, τις οποίες χρησιμοποιούν περισσότεροι από 15.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Η πλατφόρμα λογισμικού της P&I προσφέρει επαναστατικές λύσεις σε διαδικασίες σύγχρονης διαχείρισης ανθρώπινων πόρων. Η γερμανική πολυεθνική εισήλθε στην Ελλάδα πριν από 5 χρόνια, το 2017, με τη δημιουργία της P&I Hellas και του Innovation Center της στα Γιάννενα όπου απασχολούνται ήδη 150 εργαζόμενοι στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας.