Ο δήμαρχος Κόνιτσας ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν τη μνήμη του Αγ. Παϊσίου

on .

konitsa

• Ανακοίνωση για την ολοκλήρωση των τριήμερων λατρευτικών εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Παϊσίου εξέδωσε χθες ο Δήμος Κόνιτσας. 

Ο Δήμαρχος Ν. Εξάρχου εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των συνδημοτών ευχαριστεί τις εκκλησιαστικές, πολιτικές, στρατιωτικές,  αστυνομικές αρχές και τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους το τριήμερο των εκδηλώσεων, καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου για την άψογη συνεργασία και την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν και οι Μητροπολίτες Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος, Καστορίας κ.κ. Καλλίνικος, Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεώργιος Αμυράς ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο εκ Κονίτσης Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου, η Βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Διευθυντής Διαβιβάσεων του Γ’ Σώματος Στρατού Συνταγματάρχης Σγουρίδης Αστέριος ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων κ. Βασίλειος Μουσελίμης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λαγός Βασίλειος ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων Δημήτριος Διαμάντης, ο Διοικητής του 583 Τ.Π. Αντισυνταγματάρχης Περικλής Χαλάστρας, ο Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής Κόνιτσας Αντισυνταγματάρχης Τεθωρακισμένων Ζιώγας Ιωάννης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας Υπαστυνόμος Β’ Παναγιώτης Νάκος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Κίτσιος, ο Πρόεδρος Σχης ε.α. Δημήτριος Καλησπεράτης και μέλη της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Νομού Ιωαννίνων, ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ηπείρου οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιούλα Μητροκώστα και Πρόδρομος Γαϊτανίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Κόνιτσας Παναγιώτης Γαργάλας, Πρόδρομος Χατζηεφραιμίδης (Πρόεδρος Κοινότητας Κόνιτσας ) και Ανδρέας Παπασπύρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Σπανός και οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Τσιαλιαμάνης και Αριστείδης Λαζογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κόνιτσας Κατερίνα Δημάρατου, Ελένη Νίνου και Γεώργιος Ρόμπολος, εκπρόσωποι στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστικών και τοπικών αρχών και πλήθος πιστών τιμώντας τον Άγιο. 

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων προσφέρθηκε γεύμα στις αρχές στο εξοχικό κέντρο «Βοϊδομάτης».