Πανηγυρική αυλαία στην Ε.Η.Μ. για τη θεατρική ομάδα Ζίτσας

on .

skhnh zitsa

• Στο θέατρο της Ε.Η.Μ. έπεσε η αυλαία των θερινών παραστάσεων για τη θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής» του Δήμου Ζίτσας, η οποία παρουσίασε φέτος το έργο των Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Η ανταπόκριση του κόσμου στις παραστάσεις που έδωσε η θεατρική ομάδα το φετινό καλοκαίρι στις κοινότητες του Δήμου ήταν πρωτόγνωρη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, γεγονός που προκάλεσε την ικανοποίηση των συντελεστών του έργου οι οποίοι σε γραπτή ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Ο κόσμος, περισσότερος από κάθε άλλη φορά, γελούσε με την καρδιά του και μας έδινε τη δύναμη να είμαστε κι εμείς καλύτεροι. Πάρα πολλοί φίλοι δε μπόρεσαν να δουν την παράσταση στα χωριά, κι αυτοί που την είδαν ήθελαν να την ξαναδούν. Μ’ αυτά και μ’ αυτά ψες το βράδυ είχαμε την τύχη να παρουσιάσουμε την παράστασή μας σ’ ένα γεμάτο θέατρο, μπροστά σ’ ένα φανταστικό κοινό που από την πρώτη στιγμή μας έδωσε ώθηση, μας απογείωσε και το αποτέλεσμα ήταν μια καταπληκτική παράσταση που τη χαρήκαμε και την απολαύσαμε όλοι και οι θεατές και οι ηθοποιοί».

Σπεύδουν δε να ευχαριστήσουν όλους όσοι παρακολούθησαν τις παραστάσεις τους φέτος το καλοκαίρι και να τους υποσχεθούν ότι κάθε χρόνο θα γίνονται καλύτεροι.