Άνοιξε τις πόρτες τους στα Γιάννενα το ολοκαίνουργιο κατάστημα Nakas Book House

on .

NAKAS

• Στην «καρδιά» των Ιωαννίνων, επί της οδού Παπάζογλου 4, άνοιξε τις πόρτες του το ολοκαίνουργιο κατάστημα Nakas Book House.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο βιβλιοπωλείο με ιδιαίτερα προσεγμένο design, που συγκεντρώνει χιλιάδες βιβλία όλων των κατηγοριών, επώνυμα παιχνίδια, σχολικά, χαρτοσχολικά και είδη δώρων, ενώ είναι χώρος κατάλληλος για αναζήτηση και περισυλλογή. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αναζητώντας εύκολα αυτό που ψάχνουν στο διώροφο κατάστημα Nakas Book House.
Υπηρεσία Delivery
Μία υπηρεσία που εφαρμόζουν τα βιβλιοπωλεία Nakas Book House, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Χωρίς χρονοβόρες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, καθυστερήσεις και ενδιάμεσες εταιρίες ταχυμεταφορών. Το καταρτισμένο προσωπικό των βιβλιοπωλείων εξυπηρετεί άμεσα τον πελάτη, με ένα μόνο τηλεφώνημα! Ισχύει για παραγγελίες τηλεφωνικές ή μέσω e-mail οι οποίες παραδίδονται στην πόλη των Ιωαννίνων αυθημερόν και δωρεάν!
Μηνιαίες Κληρώσεις
Κάθε μήνα στα Nakas Book House διεξάγονται κληρώσεις, αναζητώντας έναν τυχερό που θα κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 50€! Κάθε αγορά και μία συμμετοχή!
Προσφορές και εκπτώσεις
Κάθε εποχή και μία προσφορά! Τα Nakas Book House δημιουργούν μοναδικά πακέτα προσφορών (σχολικά, πασχαλινά, Χριστουγέννων κ.α), ιδιαίτερες ενέργειες (καλοκαιρινές, σχολικές προσφορές) κ.α που καλύπτουν τις ανάγκες μικρών και μεγάλων επισκεπτών για κάθε εποχή!
Διαγωνισμοί στα  Social Media
Επίσης τα Nakas Book House διαθέτουν ενεργούς λογαριασμούς στο instagram και στο facebook και κάθε μήνα διοργανώνουν διαγωνισμούς κληρώνοντας μοναδικά δώρα (βιβλία, παιχνίδια κ.ο.κ)!