Νέα παιδικά τμήματα θεατρικού παιχνιδιού

on .

ORFEAS

• Ξεκινούν στη Σχολή Θεάτρου Ορφέας τα μαθήματα θεάτρου για μαθητές Δημοτικού και για εφήβους, υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή των οποίων είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρήστος Χρήστου και η ηθοποιός Ναταλία Μίγδου!
Τα μαθήματα, τα οποία θα διεξάγονται ως τον Ιούνιο, είναι βιωματικά και προσφέρουν στους συμμετέχοντες ένα μοναδικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της τέχνης του Θεάτρου.
Ειδικότερα, για μαθητές Δημοτικού (από 6 έως 9 ετών) την ερχόμενη Παρασκευή, ώρες 6.15 με 7.15 μ.μ. και για μαθητές (9-12 ετών) ώρες 5 με 6 μ.μ., θα γίνουν δωρεάν μαθήματα γνωριμίας με τα παιδιά. Θα παίξουν, θα ψυχαγωγηθούν, θα πειραματιστούν με τεχνικές και ερεθίσματα του θεατρικού παιχνιδιού, θα ενθαρρυνθούν να αναπτύξουν τη δημιουργική ικανότητα και την αισθητική τους, να εκφράσουν την έμπνευσή τους και να ανακαλύψουν τη χαρά της επικοινωνίας και της ομαδικής συνεργασίας.
Όσον αφορά στα τμήματα για εφήβους (13-17 ετών), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μάθημα γνωριμίας την Παρασκευή, ώρα 7:30 με 9 μ.μ.. Στόχος του τμήματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους πλευρά που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής τους, να ανακαλύψουν τη μαγεία του Θεάτρου και να τους δείξει πώς μπορούν να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργεια και τις εκφραστικές ανησυχίες τους!
• Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα: 6978-047081 & 6977-095816, ώρες 11:00 – 14:00 και 17:00 – 21:30 και στο email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.